Категории
Вашата кошница

YAMAHA MONTAGE 6

YAMAHA MONTAGE 6
YAMAHA MONTAGE 6
Безплатна доставка
YAMAHA MONTAGE 6
YAMAHA MONTAGE 6

Музика в движение

Добре дошли в новата ера на синтезаторите от компанията, коят ви предостави уникалния DX и изключително популярния Мотив.

Основавайки се на наследството на тези две емблематични клавиатури, MONTAGE поставя следващия етап за синтезатори, с усъвършенстван динамичен контрол, масивно създаване на звук и опростен работен поток, комбинирани с мощна клавиатура, създадена да вдъхнови творчеството ви. За разлика от другите синтезатори, MONTAGE е платформено-ориентиран синтезатор и постоянно се развива с актуализации на фърмуера. Последните актуализации са добавили значителни подобрения в звука, контрола и работния процес.

Ако сте харесали DX и Motif, се подгответе да заобичате Montagе!

Motion Control Synthesis Engine

Унифицира и контролира два емблематични звукови двигателя: AWM2 (висококачественwave и субтрактивен синтез) и FM-X (синтез на модерна, синтетична честотна модулация). Тези два двигателя могат да бъдат свободно зонирани или наслоени в осем части в една MONTAGE Performance бленда.

Взаимодействайте с MONTAGE Performances, като използвате Motion Control: силно програмируема контролна матрица за създаване на дълбок, динамичен и невероятно изразителен звук. С помощта на Motion Control можете да създавате нови звуци, които не са възможни на предишни хардуерни синтезатори.

Super Knob

Създавайте динамични промени на звука от радикални до сюблимни с помощта на Super Knob. Super Knob може да контролира няколко параметъра едновременно, като създава всеки звук, който може да си представите.

Например, можете да промените позицията си на слушане на даден инструмент, от директно слушане пред инструмента, до чуване от най-задните редици в концертната зала, или радикално да промените характера на изпълнението от атмосферно и меко до ритмично и остро.

Супер копчето може дори да бъде присвоено към втори FC7 педал за управление, което улеснява манипулирането на звука при свирене с двете ръце.

Motion SEQ

Motion sequences са темпо-синхронизирани, персонализируеми контролни последователности, които могат да бъдат присвоени на почти всеки параметър на синтезатора и да осигурят невероятни нови начини за програмиране на звука.

Те също имат специални контроли върху предния панел, което ги прави лесни за манипулиране в реално време, като осигуряват невероятна интерактивност и изразяване.

Envelope Follower

Envelope Follower преобразува аудио сигнала в контролна повърхност за почти всеки параметър на синтезатора. Например, лууп на барабан може да задейства параметри на ефекти за хладен ритъм или вокален запис може да управлява множество параметри за talking synthsizer. Аудиото може да бъде дори "жив" източник през A / D входа.

Cubase AI пакет

MONTAGE е обединен с Cubase AI, професионалното приложение за музикално производство на Steinberg, което предлага интегриран запис и редактиране.

AWM2

Създадена от собствената технология на Yamaha за компресиране на данни и възпроизвеждане на звук, AWM2 позволява огромно компресиране на данни без загуба на качеството на звука за несравнимо, реалистично възпроизвеждане на звука. Опитайте богат стерео звук, без да имате налични ноти.

FM-X

Удивително сложен, чист синтезатор, способен да произвежда класически звук от 80-те години или звук EDM с изключителен динамичен обхват, мощност и вярност. MONTAGE разполага с 8-операторна FM архитектура и 128-нота полифония, позволяваща масивен набор от опции за дизайн на звука.

Ефекти

От реверберация с висока разделителна способност до невероятно подробни ефекти за виртуално кръгово моделиране (VCM), MONTAGE се зарежда с иновации за DSP, захранване и най-вече за качество на звука. Използвайте ефекти като Beat Repeat, Vinyl Break или Bit Crusher, за да получите модерен EDM звук. Можете дори да добавите компресор със странична верига за модерен ducking ефект или да отидете на ретро вълна с ретро ефекти като Analog Delay, VCM Phaser или различни Amp Simulators. Пианистите ще оценят ефекта, ориентиран към тях, като Damper Resonance, за превъзходно реалистично изживяване за пиано и HD reverb, което ви позволява да се поставите във всяко пространство за изпълнение.

Чиста аналогова схема

Подобрява качеството на сигнала, след като е преобразуван в аналогов от цифров за ясно, хармонично възпроизвеждане и дори честотна характеристика. Резултатът е изходен сигнал, способен да възпроизвежда вътрешноto съдържание на MONTAGE изразително със сила и яснота.

Усъвършенстван работен поток

Как искате да интегрирате инструмента с вашата система? Как искате да организирате съдържанието на борда? Как искате да взаимодействате с инструмента, докато свирите? MONTAGE отговаря на тези въпроси и други с гъвкав, рационализиран работен процес.

USB Аудио / MIDI връзка

Свържете MONTAGE към компютъра си с един USB кабел и заснемете всеки нюанс на вашето творчество в DAW. MONTAGE разполага с мощен USB драйвер, който може да изпрати 16 и да получи 3 канала на цифрово аудио от STEREO 24 бита / 44,1 kHz към и от вашия компютър или iOS устройство. MONTAGE също не изисква допълнителен хардуер.

USB връзката предлага пълна MIDI поддръжка на 16 канала.

MONTAGE поддържа честотата на взимане на семпли до 192 kHz.

Безпроблемно превключване на звука (SSS)

Позволява безпроблемна промяна на производителността без никакви ограничения в envelope или ефектите. Това е идеално за изпълнения на живо.

* Тази функция е достъпна само за Изпълнения, които имат максимум 8 трака.

A / D input

Процесира външни аудио източници с DSP на инструмента ви. Използвайте микрофони, китари или който и да е източник, като вход и ги обработвайте с вътрешните ефекти.

Можете дори да използвате тези източници с придържащия envelope или страничната верига за наистина уникален звук.

LIVE SET

Организирайте вашите изпълнения без копиране, промяна на реда или преименуване. Когато е избран сет , лесно можете да го регистрирате в Live Set. Това е идеално за малки участия, концерти и създаване на собствена схема на организация.

Директно задаване на контрол

Присвоява контроли, чрез натискането на бутон. Просто изберете параметър, натиснете бутона за Direct Assignment и преместете контролера, за да контролирате този параметър.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
 Схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 2,011.24лв. 3 месеца x 1,993.84лв. 3 месеца x 2,022.87лв.
6 месеца x 1,043.36лв. 6 месеца x 1,025.95лв. 6 месеца x 1,054.98лв.
9 месеца x 720.75лв. 9 месеца x 703.32лв. 9 месеца x 732.36лв.
12 месеца x 559.43лв. 12 месеца x 542.01лв. 12 месеца x 571.05лв.
15 месеца x 462.65лв. 15 месеца x 445.22лв. 15 месеца x 474.26лв.
18 месеца x 398.12лв. 18 месеца x 380.70лв. 18 месеца x 409.74лв.
24 месеца x 317.46лв. 24 месеца x 300.04лв. 24 месеца x 329.08лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Свързани продукти

Етикети: YAMAHA MONTAGE 6