Категории
Вашата кошница

YAMAHA MG 12 XU

YAMAHA MG 12 XU
Безплатна доставка
YAMAHA MG12XU Mixing Console

12-Channel Mixing Console: Max. 6 Mic / 12 Line Inputs (4 mono + 4 stereo) / 2 GROUP Buses + 1 Stereo Bus / 2 AUX (incl. FX)

 •     12-Channel Mixing Console
 •     Max. 6 Mic / 12 Line Inputs (4 mono + 4 stereo)
 •     2 GROUP Buses + 1 Stereo Bus
 •     2 AUX (incl. FX)
 •     “D-PRE” mic preamps with an inverted Darlington circuit
 •     1-Knob compressors
 •     High-grade effects: SPX with 24 programs
 •     24-bit / 192kHz 2in / 2out USB Audio functions
 •     Works with the iPad (2 or later) through the Apple iPad Camera Connection Kit / Lightning to USB Camera Adapter
 •     Includes Cubase AI DAW software download version
 •     PAD switch on mono inputs
 •     +48V phantom power
 •     XLR balanced outputs
 •     Internal universal power supply for world-wide use
 •     Optional Rack Mount Kit RK-MG12 Available
 •     Metal chassis
 •     Dimensions(W×H×D): 308 mm x 118 mm x 422 mm (12.1" x4.6" x16.6")
 •     Net Weight: 4.2 kg (9.3 lbs.)

Водещи в своя клас

Yamaha винаги се стреми да предостави на звуковите инженери възможно най-чистият сигнал вместо допълнителна обработка или цвят, за да придаде изкуствена стойност, а MG серията не е изключение. Приемайки тази философия на прозрачен звук, тези миксиращи конзоли осигуряват ниво на звукова чистота и качество на звука, което е несравнимо в своя клас.


D-PRE (дискретни предусилватели клас A)

Това е мястото, където всичко започва. Всичко, което правите като звуков инженер, зависи от качеството на вашите предусилватели, което определя посоката, по която ще се захванете, и в крайна сметка колко добре ще звучи. Конзолите за смесване на серия MG са оборудвани с предусилватели клас D-PRE от клас YAMAHA, които използват инвертирана верига Дарлингтън, състояща се от два каскадни транзистора в конфигурация, която осигурява по-голяма мощност с по-нисък импеданс. Предоставянето плътни, естествени и гладки звуци, извисяващи се високи честоти, с много ниско изкривяване, предусилвателите D-PRE притежават впечатляващо широк честотен диапазон, който им позволява да обработват сигнал от всеки аудио източник без прекомерно усилване на специфични елементи от звука. Да имате такава чиста звукова платформа, чрез която да се надграждате, в крайна сметка ще ви спести време и усилия, като премахнете необходимостта от прекомерно обработване на EQ или допълнителни ефекти, за да "фиксирате" своя микс.


Компресори с 1 бутон

Компресията играе съществена роля в почти всяка среда за запис или усилване на звука, като променя нивото на динамика на аудио сигнал, когато се нуждаете от по-живи китари, пънчър бас линии, по-ясно соло барабанче или по-чист вокален звук. Въпреки това, може да отнеме безброй часове, за да се овладее сложността дори на най-основните извънбордови компресионни агрегати и да се използват ефективно. Оригиналната иновация на Yamaha, компресорите с 1 бутон са вече индустриален стандарт, който ви дава бърз достъп до оптимизирани настройки за компресиране чрез един ротационен контрол.


Вградени SPX цифрови ефекти

За музикални и не-музикални приложения, обработката на ефектите добавя блясък и професионализъм към микса. Моделите MG X / XU са снабдени с популярния цифров процесор SPX с множество ефекти и предлагат изчерпателен набор от 24 редактиращи цифрови ефекти, които са идеални за подобряване на мисията ви, независимо дали придават дълбочина на говорещия или вдъхват нов цвят и атмосфера в изпълнения на живо. По-специално, висококачествената реверберация и забавяне разширяват пространственото качество на звука със забележителен реализъм и естественост. Можете дори да свържете допълнителен педал превключвател FC5 за включване / изключване на управлението. (MG10XU / 10XUF / 12XU / 12XUK / 16XU / 20XU)

* MG06X разполага с шест SPX ефекти (REVERB HALL / ROOM / PLATE, DELAY SHORT / LONG / VO.ECHO), които не могат да се редактират.


Метално шаси

Построени, като за последно, миксерите от серията MG се отличават със здрав, устойчиво на удар и прахообразно, метално шаси, предлагащо ненадмината издръжливост. С елегантен дизайн, оформен за оптимално охлаждане при конвекция, вътрешното оформление разделя захранването от аналоговите схеми за по-добро намаляване на шума и допълнително удължава живота на компонентите. За по-нататъшно осигуряване на надеждна работа, разположението на бутоните и потенциометрите над повърхността на шасито отклонява всеки натиск от копчетата върху самото шаси, а не върху платката или компонентите отдолу.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
 Схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 261.98лв. 3 месеца x 259.71лв. 3 месеца x 263.49лв.
6 месеца x 135.91лв. 6 месеца x 133.64лв. 6 месеца x 137.42лв.
9 месеца x 93.88лв. 9 месеца x 91.61лв. 9 месеца x 95.40лв.
12 месеца x 72.87лв. 12 месеца x 70.60лв. 12 месеца x 74.38лв.
15 месеца x 60.26лв. 15 месеца x 57.99лв. 15 месеца x 61.78лв.
18 месеца x 51.86лв. 18 месеца x 49.59лв. 18 месеца x 53.37лв.
24 месеца x 41.35лв. 24 месеца x 39.08лв. 24 месеца x 42.86лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Свързани продукти

Етикети: YAMAHA MG 12 XU