Категории
Вашата кошница

YAMAHA EMX5016CF

YAMAHA EMX5016CF
YAMAHA EMX5016CF
YAMAHA EMX5016CF
YAMAHA EMX5016CF
Безплатна доставка
YAMAHA EMX5016CF
YAMAHA EMX5016CF
YAMAHA EMX5016CF
YAMAHA EMX5016CF

download_manualИзтегли ръководство за употреба

Универсалната 16-канална конфигурация се адаптира към разнообразни изисквания
В YAMAHA EMX5016CF има общо 16 входни канала - осем за моно микрофон или линеен вход плюс четири стерео двойки. Двойките стерео канали могат да функционират като входове за моно микрофон или стерео линейни входове. Тази система ви дава допълнителни входове за микрофон, ако вашите източници са предимно микрофони или ако трябва да се справите с повече стерео източници, YAMAHA EMX5016CF ще се справя удобно с четири двойки, в допълнение към осем моно-микрофонни или линейни входа. Превключваемата фантомна мощност се осигурява за всички микрофонни входове.


Разширен канал EQ

3-лентовия EQ е наличен на всички входни канали, но е осигурена допълнителна универсалност на осемте моно канала с контроли за средночестотно преместване. Средната EQ централна честота може да бъде непрекъснато преместена от 250 Hz до 5 kHz, така че можете да определите точно честотите в критичния среден диапазон, които изискват компенсация, осигурявайки значително подобрен потенциал за изравняване.


Достатъчно I / O за разширяване и интеграция

Всичко, от което се нуждаете, за да създадете мощна висококачествена жива аудио система, е YAMAHA EMX5016CF, два чифта тонколони и вашите източници. Но той разполага с набор от входове и изходи, които му позволяват да се разширява или да се интегрира в по-големи системи. Поставяйки пачове на моно-входните канали, например, позволявате обработка на външни сигнали към отделните входни канали. И въпреки че разполагате с всички мощности и ефекти на монитора, които вероятно има нужда от вграждане, външните AUX и EFFECT изходи ви позволяват да насочвате сигналите на миксера към външни системи за обработка на сигнали и / или монитори, както се изисква. Предлагат се и стерео изход, стерео под-изход и запис.


Компресия с едно натискане на моно канали

YAMAHA EMX5016CF разполага с компресори на всички монофонични канали с микрофон / линеен, които могат да ви помогнат да направите вокалите по-добри, да ви даде гладкото компресирано китарно звучене, да подсилите басите и обикновено да прецизирате миксовете си по многобройни начини. Тези уникални еднокомпонентни компресори са изненадващо лесни за използване. Няма многократни атаки, праг, птретрупан гейн и други контроли - трябва само да зададете контрола COMP на необходимото място.


9-лентов цифров графичен EQ с предварително зададени настройки и памет

Този усъвършенстван цифров 9-лентов стерео графичен еквалайзер надхвърля конвенционалните аналогови типове, с прецизен интерфейс за управление, предварително зададени настройки за моментално извеждане и места за памет на потребителите. Също така работи с новаторската система за коригиране на честотната характеристика на конзолата (виж по-долу) за безпрецедентно управление на оформянето на реакцията. Разбира се, можете да регулирате ръчно всяка лента, както се изисква от нулата, но можете също да използвате една от предварително зададените настройки - VOCAL, DANCE или SPEECH - като отправна точка и да редактирате от там. Също така имате три потребителски памети, в които можете да съхранявате вашите собствени EQ криви за незабавно извикване, когато е необходимо.


Система за коригиране на честотната характеристика (FRC)

Задаването на еквалайзер за изходна звукова система на живо, за да отговаря оптимално на реакцията на стаята, обикновено е сложен процес, изискващ генератори на шум, калибрирани микрофони, анализатори в реално време и много време и опит. YAMAHA EMX5016CF обработва целия процес автоматично, като използва или розов шум, или записана музика, която му предоставите. За да съответствате точно на реакцията на системата към стаята, в която се намирате, трябва да настроите микрофон на подходящо място, да го свържете към канал 1, да натиснете MEASURE / CORRECT веднъж, за да направите измерването, а след това отново да зададете автоматично графичния еквалайзер за оптимизиран отговор. След това настройката за EQ може да бъде съхранена в една от потребителските памети, за да бъде повторно извикана, ако е необходимо.


Автоматично потискане на feedback

Въпреки че графичният еквалайзер може да се използва за управление на обратната връзка, YAMAHA EMX5016CF осигурява система за подтискане на обратна връзка. Функцията за потискане на обратната връзка работи чрез откриване на честоти на обратна връзка на стерео-шината и прилагане на прецизни филтри, за да отстранят така наречената микрофония. Приложението за обратна връзка има режим AUTO, който автоматично следи и намалява честотите на обратна връзка за вас, както и чувствителен ръчен режим, който ви позволява да посочите и смекчите точките за обратна връзка една по една.


Многолентови "максимизатори"

YAMAHA EMX5016CF "Максимизатор" е усъвършенстван 3-лентов компресор, който може да бъде приложен към стерео шината, за да се постигне по-ясен "общ" звук. Просто натиснете ключа MAXIMIZE, за да дадете на микса по-голямо присъствие и въздействие, без да се жертвате музикалния финес.


Двойни процесори Effect SPX на Yamaha

YAMAHA EMX5016CF включва не един, а два висококачествени процесора за цифрови ефекти Yamaha SPX, и то вградени! Нуждаете се от ефекти, като реверберация и закъснение за приложения на живо - и YAMAHA EMX5016CF включва някои от най-добрите ефекти за реверберация и забавяне - но ако имате нужда от други ефекти, те също са на върха на пръстите ви и можете да използвате два различни ефекта едновременно. Всеки ефект процесор предлага селекция от 16 ефекти от най-високо качество, включително реверберация, ехо, хор, flanger, phaser и дори изкривяване, с редактируеми параметри, които ви позволяват да персонализирате всеки ефект.


Dual AUX изход

Контролите за изпращане AUX 1 и AUX 2 с превключване преди / след преобразуване регулират нивото на сигнала на канала, изпращан в помощните шини за мониторинг или изпращане на външни ефекти. Наличието на две AUX изпращания осигурява значителна гъвкавост за ефектите и мониторинга на маршрута. Бихте могли, например, да използвате контролите EFFECT на канала, за да контролирате нивото на изпращане към вътрешния процесор SPX ефект, докато използвате AUX 2 за подаване на външен ефект и AUX 1 за захранване на система за сценичен монитор.


Други функции от про-клас

Управлението на атаката и 26-dB превключватели позволяват оптимално ниво с почти всеки източник. 80-Hz високочестотни филтри за елиминиране на нежелан нискочестотен шум и треперене. Превключвателите "Channel ON" ви позволяват да превключвате или изключвате отделни канали. Пан контрола настройва позицията на моно каналните сигнали в стереото звуково поле, докато контролът на баланса на стерео каналите контролира баланса на стереото. Висококачествените линейни фейдъри индивидуално регулират нивото на всеки канал. Превключвателите PFL (after fader listen) позволяват изолиран мониторинг на отделните канали. Всички входни канали имат сигнални и пикови индикатори за наблюдение на визуалния сигнал. Функционалните линейни AUX 1, AUX 2, EFF1 RTN и EFF2 RTN фейдъри с PFL (pre-fader listen) превключват ефекта, който се връща, а AFL (след заслепяване) мониторът превключва на допълнителните връщания. Стерео мастър фейдър с превключватели за PFL и AFL монитори. Обработката на високоговорителите на Yamaha осигурява по-добри ниски нива и гладкост от висок клас с високоговорителите от серията Yamaha Club. Индикаторите за ограничители ви съобщават, когато веригата на вътрешния ограничител е била активирана поради претоварване на усилвателя на мощност. Изборът на режим на усилване в режим на усилване позволява двуканален усилвател на мощност да бъде бързо конфигуриран за операции Main + Main, Mono + Aux 1 или Aux 1 + Aux 2. Изборът на изход за усилвател позволява избор на изход 500, 200 или 75 вата на канал. Превключвателят в режим на готовност незабавно изключва всички входове. Прецизен 12-сегментен стереомер. Слушалките се включват с независим контрол на нивото. Висококачествени конектори за високоговорители SPEAKON за бърза и надеждна връзка. Сглобка за решетка с комплекта RK5014 за монтиране на ракове. Конекторът на конзолната лампа приема стандартен 3-пинов XLR-конектор (опция, 12 V DC, 5 W max)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
YAMAHA EMX5016CF
 Схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 701.89лв. 3 месеца x 695.82лв. 3 месеца x 705.95лв.
6 месеца x 364.12лв. 6 месеца x 358.04лв. 6 месеца x 368.17лв.
9 месеца x 251.53лв. 9 месеца x 245.45лв. 9 месеца x 255.58лв.
12 месеца x 195.23лв. 12 месеца x 189.15лв. 12 месеца x 199.29лв.
15 месеца x 161.46лв. 15 месеца x 155.38лв. 15 месеца x 165.51лв.
18 месеца x 138.94лв. 18 месеца x 132.86лв. 18 месеца x 142.99лв.
24 месеца x 110.79лв. 24 месеца x 104.71лв. 24 месеца x 114.84лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.
  • Наличност: По заявка
  • Марка: YAMAHA
  • Модел: EMX5016CF
2,026.64лв.

Свързани продукти

Етикети: YAMAHA EMX5016CF