Сайтът използва „бисквитки“, за да анализира трафика и оптимизира преживяването ви. Използвайки сайта, се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация ТУК

YAMAHA EMX5016CF

YAMAHA EMX5016CF

download_manualИзтегли ръководство за употреба

Универсалната 16-канална конфигурация се адаптира към разнообразни изисквания
В YAMAHA EMX5016CF има общо 16 входни канала - осем за моно микрофон или линеен вход плюс четири стерео двойки. Двойките стерео канали могат да функционират като входове за моно микрофон или стерео линейни входове. Тази система ви дава допълнителни входове за микрофон, ако вашите източници са предимно микрофони или ако трябва да се справите с повече стерео източници, YAMAHA EMX5016CF ще се справя удобно с четири двойки, в допълнение към осем моно-микрофонни или линейни входа. Превключваемата фантомна мощност се осигурява за всички микрофонни входове.


Разширен канал EQ

3-лентовия EQ е наличен на всички входни канали, но е осигурена допълнителна универсалност на осемте моно канала с контроли за средночестотно преместване. Средната EQ централна честота може да бъде непрекъснато преместена от 250 Hz до 5 kHz, така че можете да определите точно честотите в критичния среден диапазон, които изискват компенсация, осигурявайки значително подобрен потенциал за изравняване.


Достатъчно I / O за разширяване и интеграция

Всичко, от което се нуждаете, за да създадете мощна висококачествена жива аудио система, е YAMAHA EMX5016CF, два чифта тонколони и вашите източници. Но той разполага с набор от входове и изходи, които му позволяват да се разширява или да се интегрира в по-големи системи. Поставяйки пачове на моно-входните канали, например, позволявате обработка на външни сигнали към отделните входни канали. И въпреки че разполагате с всички мощности и ефекти на монитора, които вероятно има нужда от вграждане, външните AUX и EFFECT изходи ви позволяват да насочвате сигналите на миксера към външни системи за обработка на сигнали и / или монитори, както се изисква. Предлагат се и стерео изход, стерео под-изход и запис.


Компресия с едно натискане на моно канали

YAMAHA EMX5016CF разполага с компресори на всички монофонични канали с микрофон / линеен, които могат да ви помогнат да направите вокалите по-добри, да ви даде гладкото компресирано китарно звучене, да подсилите басите и обикновено да прецизирате миксовете си по многобройни начини. Тези уникални еднокомпонентни компресори са изненадващо лесни за използване. Няма многократни атаки, праг, птретрупан гейн и други контроли - трябва само да зададете контрола COMP на необходимото място.


9-лентов цифров графичен EQ с предварително зададени настройки и памет

Този усъвършенстван цифров 9-лентов стерео графичен еквалайзер надхвърля конвенционалните аналогови типове, с прецизен интерфейс за управление, предварително зададени настройки за моментално извеждане и места за памет на потребителите. Също така работи с новаторската система за коригиране на честотната характеристика на конзолата (виж по-долу) за безпрецедентно управление на оформянето на реакцията. Разбира се, можете да регулирате ръчно всяка лента, както се изисква от нулата, но можете също да използвате една от предварително зададените настройки - VOCAL, DANCE или SPEECH - като отправна точка и да редактирате от там. Също така имате три потребителски памети, в които можете да съхранявате вашите собствени EQ криви за незабавно извикване, когато е необходимо.


Система за коригиране на честотната характеристика (FRC)

Задаването на еквалайзер за изходна звукова система на живо, за да отговаря оптимално на реакцията на стаята, обикновено е сложен процес, изискващ генератори на шум, калибрирани микрофони, анализатори в реално време и много време и опит. YAMAHA EMX5016CF обработва целия процес автоматично, като използва или розов шум, или записана музика, която му предоставите. За да съответствате точно на реакцията на системата към стаята, в която се намирате, трябва да настроите микрофон на подходящо място, да го свържете към канал 1, да натиснете MEASURE / CORRECT веднъж, за да направите измерването, а след това отново да зададете автоматично графичния еквалайзер за оптимизиран отговор. След това настройката за EQ може да бъде съхранена в една от потребителските памети, за да бъде повторно извикана, ако е необходимо.


Автоматично потискане на feedback

Въпреки че графичният еквалайзер може да се използва за управление на обратната връзка, YAMAHA EMX5016CF осигурява система за подтискане на обратна връзка. Функцията за потискане на обратната връзка работи чрез откриване на честоти на обратна връзка на стерео-шината и прилагане на прецизни филтри, за да отстранят така наречената микрофония. Приложението за обратна връзка има режим AUTO, който автоматично следи и намалява честотите на обратна връзка за вас, както и чувствителен ръчен режим, който ви позволява да посочите и смекчите точките за обратна връзка една по една.


Многолентови "максимизатори"

YAMAHA EMX5016CF "Максимизатор" е усъвършенстван 3-лентов компресор, който може да бъде приложен към стерео шината, за да се постигне по-ясен "общ" звук. Просто натиснете ключа MAXIMIZE, за да дадете на микса по-голямо присъствие и въздействие, без да се жертвате музикалния финес.


Двойни процесори Effect SPX на Yamaha

YAMAHA EMX5016CF включва не един, а два висококачествени процесора за цифрови ефекти Yamaha SPX, и то вградени! Нуждаете се от ефекти, като реверберация и закъснение за приложения на живо - и YAMAHA EMX5016CF включва някои от най-добрите ефекти за реверберация и забавяне - но ако имате нужда от други ефекти, те също са на върха на пръстите ви и можете да използвате два различни ефекта едновременно. Всеки ефект процесор предлага селекция от 16 ефекти от най-високо качество, включително реверберация, ехо, хор, flanger, phaser и дори изкривяване, с редактируеми параметри, които ви позволяват да персонализирате всеки ефект.


Dual AUX изход

Контролите за изпращане AUX 1 и AUX 2 с превключване преди / след преобразуване регулират нивото на сигнала на канала, изпращан в помощните шини за мониторинг или изпращане на външни ефекти. Наличието на две AUX изпращания осигурява значителна гъвкавост за ефектите и мониторинга на маршрута. Бихте могли, например, да използвате контролите EFFECT на канала, за да контролирате нивото на изпращане към вътрешния процесор SPX ефект, докато използвате AUX 2 за подаване на външен ефект и AUX 1 за захранване на система за сценичен монитор.


Други функции от про-клас

Управлението на атаката и 26-dB превключватели позволяват оптимално ниво с почти всеки източник. 80-Hz високочестотни филтри за елиминиране на нежелан нискочестотен шум и треперене. Превключвателите "Channel ON" ви позволяват да превключвате или изключвате отделни канали. Пан контрола настройва позицията на моно каналните сигнали в стереото звуково поле, докато контролът на баланса на стерео каналите контролира баланса на стереото. Висококачествените линейни фейдъри индивидуално регулират нивото на всеки канал. Превключвателите PFL (after fader listen) позволяват изолиран мониторинг на отделните канали. Всички входни канали имат сигнални и пикови индикатори за наблюдение на визуалния сигнал. Функционалните линейни AUX 1, AUX 2, EFF1 RTN и EFF2 RTN фейдъри с PFL (pre-fader listen) превключват ефекта, който се връща, а AFL (след заслепяване) мониторът превключва на допълнителните връщания. Стерео мастър фейдър с превключватели за PFL и AFL монитори. Обработката на високоговорителите на Yamaha осигурява по-добри ниски нива и гладкост от висок клас с високоговорителите от серията Yamaha Club. Индикаторите за ограничители ви съобщават, когато веригата на вътрешния ограничител е била активирана поради претоварване на усилвателя на мощност. Изборът на режим на усилване в режим на усилване позволява двуканален усилвател на мощност да бъде бързо конфигуриран за операции Main + Main, Mono + Aux 1 или Aux 1 + Aux 2. Изборът на изход за усилвател позволява избор на изход 500, 200 или 75 вата на канал. Превключвателят в режим на готовност незабавно изключва всички входове. Прецизен 12-сегментен стереомер. Слушалките се включват с независим контрол на нивото. Висококачествени конектори за високоговорители SPEAKON за бърза и надеждна връзка. Сглобка за решетка с комплекта RK5014 за монтиране на ракове. Конекторът на конзолната лампа приема стандартен 3-пинов XLR-конектор (опция, 12 V DC, 5 W max)

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

OutlineEMX5016CF
Mixing capabilityMixing channels8 Mono + 4 Stereo +2 Return
AUX4 (incl. 2x Effect Send)
MAINStereo
Input channel functionsCH1-8: HPF, Compressor, 3-band mid-sweep PEQ Insert I/O; CH9-16: HPF, 3 band PEQ
On-board processors2x SPX, 2x Digital 9-band GEQ, Feedback suppressor, Frequency response correction, Maximizer, YSProcessing
I/OMic inputs12
Phantom power+48V DC; ON/OFF
Line inputs4x Stereo
Control and others2x Foot switch, Lamp
On-board amplifiersMaximum output power @4ohms500W/ch
Maximum output power @8ohms370W/ch (100V model), 350W/ch (120V model), 320W/ch (220-240V model)
Output selection500W, 200W, 75W; L/R, AUX1/MONO, AUX1/AUX2
General specificationsEMX5016CF
Total harmonic distortionLess than 0.3%
Frequency response0, +0, -3dB 20Hz-20kHz
Hum & noise levelEquivalent input noise-128dBu
Residual output noise-68dBu (Speaker out); -95dBu (Line out)
Crosstalk-68dB
Protection circuitLoad protectionPower switch on/off mute, DC-fault (power supply shutdown/manual reset), Clip limiter (≧THD 1%; compression)
Amplifier protectionThermal (heatsink temp ≧90 degrees celsius; output mute/auto reset), Vl limiter (RL ≦2ohms)
Power supply protectionThermal (heatsink temp ≧100 degrees celcius; power supply shutdown/manual reset)
Cooling2x Variable-speed fan
Power requirementsDepend on area of purchase; AC100V, 120V or 220-240V; 50/60Hz
Power consumption500W
DimensionsW444mm; 17-1/2in
H155mm; 6-1/8in
D493mm; 19-7/16 (12U)
Net weight11kg; 24.3lbs
AccessoriesOwner’s Manual, AC power cord

 

Input terminalPADGAINActual load impedanceFor use with nominalInput levelConnector
SensitivityNominalMax. before clip
CH INPUT A 1-80dB-60dB3kohms50-600 ohm Mics-80dBu-60dBu-40dBuXLR-3-31 type *3
-16dB-36dBu-16dBu+4dBu
26dB-34dB-54dBu-34dBu-14dBu
+10dB-10dBu+10dBu+30dBu
CH INPUT B 1-80dB-60dB10kohms600ohm Lines-80dBu-60dBu-40dBuTRS phone jack
-16dB-36dBu-16dBu+4dBu
26dB-34dB-54dBu-34dBu-14dBu
+10dB-10dBu+10dBu+30dBu
ST CH MIC INPUT
9/10-15/16
-60dB3kohms50-600 ohm Mics-80dBu-60dBu-40dBuXLR-3-31 type
-16dB-36dBu-16dBu-10dBu
ST CH LINE INPUT
9/10-15/16
-34dB10kohms600ohm Lines-54dBu-34dBu-14dBuPhone jack,
RCA pin jack
+10dB-10dBu+10dBu+30dBu
CH INSERT IN (1-8)-10kohms600ohm Lines-20dBu0dBu+20dBuPhone jack

 

Output terminalActual source impedanceFor use with nominalOutput levelConnector
NominalMax. before clip
ST OUT [L,R]150ohms600ohm Lines+4dBu+20dBuTRS phone jack
ST SUB OUT [L,R]150ohms600ohm Lines+4dBu+20dBuTRS phone jack
AUX SEND 1,2150ohms600ohm Lines+4dBu+20dBuTRS phone jack
EFFECT SEND 1,2150ohms600ohm Lines+4dBu+20dBuTRS phone jack
CH INSERT OUT 1-8600ohms10kohm Lines0dBu+20dBuTRS phone jack
REC OUT [L,R]600ohms10kohm Lines-10dBV+10dBVRCA pin jack
PHONES [L,R]100ohms40ohm Lines3mW75mWST phone jack
SPEAKERS0.1ohms4ohm Speakers125W500WspeakON
Phone jack

Гаранция

Всички продукти, от каталога на muzikalenmagazin.bg , се предлагат със стандартната 24 месечна гаранция (освен в случеите, в които производителя изрично е указал удължен срок на гаранцията), съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите.
При някои консумативи ( кожи за барабани и палки, струни и електронни лампи и т.н.), чиято очаквана продължителност на живот е около 90 дни, само производствените и материални дефекти се разглеждат по време на гаранционния срок за валидно основание за възстановяване на пари или подмяна.
Ако продукта разполага с гаранционна карта, издадена директно от производител ще я намерите в кутията с продукта.
В случай на рекламация се обърнете към екипа на muzikalenmagazin.bg за отстраняване на възникналия дефект. Той е компетентен и длъжен да Ви окаже необходимото съдействие.
Гаранцията важи само при предоставяне на гаранционна карта, касов бон и електронна фактура издадена от muzikalenmagazin.bg за извършената покупка.

 

30 дни право на връщане

Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите, че бихте искали да подмените закупения от вас продукт за друг продукт на същата или по-висока стойност. Независимо с кой куриер, може да ни изпратите продукта, който искате да бъде подменен и след като се върне обратно при нас и бъде прегледан от нашите специалисти и бъде установено, че не е умишлено повреден, новият, желан от вас продукт ще бъде изпратен по същия метод.

Доставка

Безплатна доставка за поръчки над 200лв.

Връщане

30 дни право на връщане

  • Модел: EMX5016CF
  • Наличност: В наличност
  • 1,842.00лв.
  • без ДДС: 1,842.00лв.
 Кликни за да видиш схеми на изплащане:
tbi_logobnp_logouni-logo

Етикети: YAMAHA EMX5016CF

Поръчка, плащане и доставка

Поръчка

Добавете желаните продукти във виртуалната кошница и направете поръчка от нашия сайт, чрез улеснената ни форма, в която не е нужна регистрация, след което наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване на детайлите.

Плащане

Възможно е да заплатите вашата поръчка в момента на доставка директно на куриера, по банков път, но може и да закупите музикалните инструменти или апаратура на изплащане.

Доставка

Поръчката ви ще бъде обработена и ще получите вашите артикули в срок от 2 до 5 работни дни, в зависимост от наличностите, като за поръчки под 200лв. доставката е 10лв., а над 200лв – доставката е безплатна.

Queries: 97, Total time: 24.789 ms [By time] [By id] [By file]
1 (0.044)
SELECT *
FROM oc_store
WHERE REPLACE(`ssl`, 'www.', '') = 'https://muzikalenmagazin.bg/'
/home/muziwtyy/public_html/index.php:40
2 (0.292)
SELECT *
FROM `oc_setting`
WHERE store_id = '0' OR store_id = '0'
ORDER BY store_id ASC
/home/muziwtyy/public_html/index.php:52
3 (0.091)
SELECT *
FROM `oc_language`
WHERE status = '1'
/home/muziwtyy/public_html/index.php:151
4 (0.051)
SELECT *
FROM oc_currency
/home/muziwtyy/public_html/system/library/currency.php:13
5 (0.037)
SELECT tr1.tax_class_id, tr2.tax_rate_id, tr2.name, tr2.rate, tr2.type, tr1.priority
FROM oc_tax_rule tr1
LEFT JOIN oc_tax_rate tr2 ON (tr1.tax_rate_id = tr2.tax_rate_id)
INNER JOIN oc_tax_rate_to_customer_group tr2cg ON (tr2.tax_rate_id = tr2cg.tax_rate_id)
LEFT JOIN oc_zone_to_geo_zone z2gz ON (tr2.geo_zone_id = z2gz.geo_zone_id)
LEFT JOIN oc_geo_zone gz ON (tr2.geo_zone_id = gz.geo_zone_id)
WHERE tr1.based = 'shipping' AND tr2cg.customer_group_id = '1' AND z2gz.country_id = '33' AND (z2gz.zone_id = '0' OR z2gz.zone_id = '0')
ORDER BY tr1.priority ASC
/home/muziwtyy/public_html/system/library/tax.php:26
6 (0.029)
SELECT tr1.tax_class_id, tr2.tax_rate_id, tr2.name, tr2.rate, tr2.type, tr1.priority
FROM oc_tax_rule tr1
LEFT JOIN oc_tax_rate tr2 ON (tr1.tax_rate_id = tr2.tax_rate_id)
INNER JOIN oc_tax_rate_to_customer_group tr2cg ON (tr2.tax_rate_id = tr2cg.tax_rate_id)
LEFT JOIN oc_zone_to_geo_zone z2gz ON (tr2.geo_zone_id = z2gz.geo_zone_id)
LEFT JOIN oc_geo_zone gz ON (tr2.geo_zone_id = gz.geo_zone_id)
WHERE tr1.based = 'store' AND tr2cg.customer_group_id = '1' AND z2gz.country_id = '33' AND (z2gz.zone_id = '0' OR z2gz.zone_id = '0')
ORDER BY tr1.priority ASC
/home/muziwtyy/public_html/system/library/tax.php:54
7 (0.048)
SELECT *
FROM oc_weight_class wc
LEFT JOIN oc_weight_class_description wcd ON (wc.weight_class_id = wcd.weight_class_id)
WHERE wcd.language_id = '2'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/system/library/weight.php:9
8 (0.041)
SELECT *
FROM oc_length_class mc
LEFT JOIN oc_length_class_description mcd ON (mc.length_class_id = mcd.length_class_id)
WHERE mcd.language_id = '2'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/length.php:9
9 (0.175)
DELETE
FROM oc_cart
WHERE customer_id = '0' AND date_added < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 1 HOUR)
/home/muziwtyy/public_html/system/library/cart.php:14
10 (0.037)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'openbay'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/openbay.php:117
11 (0.029)
SELECT *
FROM oc_event
/home/muziwtyy/public_html/index.php:252
12 (0.434)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE keyword = 'yamaha-emx5016cf-aktiven-mikser'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:30
13 (0.897)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '102' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
14 (0.399)
show tables like "oc\_journal2\_config"
/home/muziwtyy/public_html/system/journal2/startup.php:154
15 (0.137)
SELECT *
FROM oc_journal2_config
WHERE store_id = '0' OR store_id = -1
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/db.php:7
16 (0.048)
SELECT count(*) as num
FROM oc_journal2_settings
WHERE theme_id = '103'
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/db.php:48
17 (0.222)
SELECT *
FROM oc_product_to_layout
WHERE product_id = '102' AND store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:393
18 (0.039)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'product/product' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:4
19 (0.034)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'column_left'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
20 (0.029)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'column_right'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
21 (0.939)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '102' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
22 (0.139)
SELECT manufacturer_id
FROM oc_product
WHERE product_id = 102
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:16
23 (2.534)
SELECT category_id
FROM oc_product_to_category
WHERE product_id = 102
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:24
24 (0.318)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_type = "journal2_product_tabs"
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:31
25 (0.250)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_type = "journal2_product_tabs"
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:91
26 (0.047)
SELECT *
FROM oc_product_to_layout
WHERE product_id = '102' AND store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:393
27 (0.030)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'product/product' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:4
28 (0.039)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'top'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
29 (0.029)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'bottom'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
30 (0.028)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'header'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
31 (0.027)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'footer'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
32 (0.035)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_id = 325
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:5
33 (0.060)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_id = 373
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:5
34 (0.039)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_id = 133
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:5
35 (0.055)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_id = 352
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:5
36 (0.037)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_id = 248
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:5
37 (0.056)
SELECT *
FROM oc_journal2_modules
WHERE module_id = 383
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/journal2/module.php:5
38 (0.934)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '102' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
39 (0.519)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
40 (0.269)
SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r
LEFT JOIN oc_product p ON (r.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
WHERE p.product_id = '102' AND p.date_available <= NOW() AND p.status = '1' AND r.status = '1' AND pd.language_id = '2'
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/catalog/review.php:70
41 (0.219)
SELECT r.review_id, r.author, r.rating, r.text, p.product_id, pd.name, p.price, p.image, r.date_added
FROM oc_review r
LEFT JOIN oc_product p ON (r.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
WHERE p.product_id = '102' AND p.date_available <= NOW() AND p.status = '1' AND r.status = '1' AND pd.language_id = '2'
ORDER BY r.date_added DESC LIMIT 0,5
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/catalog/review.php:64
42 (0.746)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '102' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
43 (0.043)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
44 (0.029)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
45 (0.046)
SELECT DISTINCT *
FROM oc_manufacturer m
LEFT JOIN oc_manufacturer_description md ON (m.manufacturer_id = md.manufacturer_id AND md.language_id = '2')
LEFT JOIN oc_manufacturer_to_store m2s ON (m.manufacturer_id = m2s.manufacturer_id)
WHERE m.manufacturer_id = '17' AND m2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/manufacturer.php:4
46 (0.035)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'manufacturer_id=17'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
47 (0.716)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '102' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
48 (0.310)
SELECT *
FROM oc_product_image
WHERE product_id = '102'
ORDER BY sort_order ASC
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:375
49 (0.158)
SELECT *
FROM oc_product_discount
WHERE product_id = '102' AND customer_group_id = '1' AND quantity > 1 AND ((date_start = '0000-00-00' OR date_start < NOW()) AND (date_end = '0000-00-00' OR date_end > NOW()))
ORDER BY quantity ASC, priority ASC, price ASC
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:369
50 (0.803)
SELECT *
FROM oc_product_option po
LEFT JOIN `oc_option` o ON (po.option_id = o.option_id)
LEFT JOIN oc_option_description od ON (o.option_id = od.option_id)
WHERE po.product_id = '102' AND od.language_id = '2'
ORDER BY o.sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:332
51 (4.384)
SELECT ag.attribute_group_id, agd.name
FROM oc_product_attribute pa
LEFT JOIN oc_attribute a ON (pa.attribute_id = a.attribute_id)
LEFT JOIN oc_attribute_group ag ON (a.attribute_group_id = ag.attribute_group_id)
LEFT JOIN oc_attribute_group_description agd ON (ag.attribute_group_id = agd.attribute_group_id)
WHERE pa.product_id = '102' AND agd.language_id = '2' GROUP BY ag.attribute_group_id
ORDER BY ag.sort_order, agd.name
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:301
52 (0.256)
SELECT *
FROM oc_product_related pr
LEFT JOIN oc_product p ON (pr.related_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
WHERE pr.product_id = '102' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:383
53 (1.529)
SELECT `pd`.*
FROM `oc_product_recurring` `pp` JOIN `oc_recurring_description` `pd` ON `pd`.`language_id` = 2 AND `pd`.`recurring_id` = `pp`.`recurring_id` JOIN `oc_recurring` `p` ON `p`.`recurring_id` = `pd`.`recurring_id`
WHERE `product_id` = 102 AND `status` = 1 AND `customer_group_id` = 1
ORDER BY `sort_order` ASC
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:505
54 (0.046)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
55 (0.170)
SELECT date_end
FROM `oc_product_special`
WHERE product_id = '102' AND customer_group_id = '1' AND date_end > now()
ORDER BY priority ASC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/extension/module/hb_seo_snippets.php:113
56 (0.122)
SELECT *
FROM `oc_review`
WHERE product_id = '102' AND status = 1
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/extension/module/hb_seo_snippets.php:127
57 (0.039)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
58 (0.526)
SELECT *
FROM oc_product_to_download pd
LEFT JOIN oc_download d ON(pd.download_id=d.download_id)
LEFT JOIN oc_download_description dd ON(pd.download_id=dd.download_id)
WHERE product_id = '102' AND dd.language_id = '2'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:511
59 (0.172)
UPDATE oc_product SET viewed = (viewed + 1)
WHERE product_id = '102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:4
60 (0.036)
SELECT *
FROM oc_product_to_layout
WHERE product_id = '102' AND store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:393
61 (0.030)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'product/product' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:4
62 (0.031)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'column_left'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
63 (0.029)
SELECT *
FROM oc_product_to_layout
WHERE product_id = '102' AND store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:393
64 (0.026)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'product/product' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:4
65 (0.029)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'column_right'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
66 (0.040)
SELECT *
FROM oc_product_to_layout
WHERE product_id = '102' AND store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:393
67 (0.026)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'product/product' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:4
68 (0.029)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'content_top'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
69 (0.779)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '54' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
70 (0.622)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '1520' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
71 (0.616)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '54' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
72 (0.050)
SELECT *
FROM oc_product_option po
LEFT JOIN `oc_option` o ON (po.option_id = o.option_id)
LEFT JOIN oc_option_description od ON (o.option_id = od.option_id)
WHERE po.product_id = '54' AND od.language_id = '2'
ORDER BY o.sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:332
73 (0.045)
SELECT *
FROM oc_product_option_value pov
LEFT JOIN oc_option_value ov ON (pov.option_value_id = ov.option_value_id)
LEFT JOIN oc_option_value_description ovd ON (ov.option_value_id = ovd.option_value_id)
WHERE pov.product_id = '54' AND pov.product_option_id = '373' AND ovd.language_id = '2'
ORDER BY ov.sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:337
74 (0.032)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=54'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
75 (0.566)
SELECT DISTINCT *, pd.name AS name, p.image, m.name AS manufacturer, (SELECT price
FROM oc_product_discount pd2
WHERE pd2.product_id = p.product_id AND pd2.customer_group_id = '1' AND pd2.quantity = '1' AND ((pd2.date_start = '0000-00-00' OR pd2.date_start < NOW()) AND (pd2.date_end = '0000-00-00' OR pd2.date_end > NOW()))
ORDER BY pd2.priority ASC, pd2.price ASC LIMIT 1) AS discount, (SELECT price
FROM oc_product_special ps
WHERE ps.product_id = p.product_id AND ps.customer_group_id = '1' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))
ORDER BY ps.priority ASC, ps.price ASC LIMIT 1) AS special, (SELECT points
FROM oc_product_reward pr
WHERE pr.product_id = p.product_id AND customer_group_id = '1') AS reward, (SELECT ss.name
FROM oc_stock_status ss
WHERE ss.stock_status_id = p.stock_status_id AND ss.language_id = '2') AS stock_status, (SELECT wcd.unit
FROM oc_weight_class_description wcd
WHERE p.weight_class_id = wcd.weight_class_id AND wcd.language_id = '2') AS weight_class, (SELECT lcd.unit
FROM oc_length_class_description lcd
WHERE p.length_class_id = lcd.length_class_id AND lcd.language_id = '2') AS length_class, (SELECT AVG(rating) AS total
FROM oc_review r1
WHERE r1.product_id = p.product_id AND r1.status = '1' GROUP BY r1.product_id) AS rating, (SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r2
WHERE r2.product_id = p.product_id AND r2.status = '1' GROUP BY r2.product_id) AS reviews, p.sort_order
FROM oc_product p
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id)
LEFT JOIN oc_manufacturer m ON (p.manufacturer_id = m.manufacturer_id)
WHERE p.product_id = '1520' AND pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:8
76 (0.046)
SELECT *
FROM oc_product_option po
LEFT JOIN `oc_option` o ON (po.option_id = o.option_id)
LEFT JOIN oc_option_description od ON (o.option_id = od.option_id)
WHERE po.product_id = '1520' AND od.language_id = '2'
ORDER BY o.sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:332
77 (0.034)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=1520'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
78 (0.039)
SELECT *
FROM oc_product_to_layout
WHERE product_id = '102' AND store_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php:393
79 (0.030)
SELECT *
FROM oc_layout_route
WHERE 'product/product' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:4
80 (0.032)
SELECT *
FROM oc_layout_module
WHERE (layout_id = -1 OR layout_id = '2') AND position = 'content_bottom'
ORDER BY sort_order
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/model/design/layout.php:14
81 (0.055)
SELECT *
FROM `oc_redirect_manager`
WHERE from_url LIKE '%?%'
/home/muziwtyy/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_common_header.php:8
82 (0.049)
SELECT *
FROM `oc_redirect_manager`
WHERE from_url LIKE '%*%'
/home/muziwtyy/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_common_header.php:17
83 (0.264)
SELECT *
FROM `oc_redirect_manager`
WHERE ('https://muzikalenmagazin.bg/yamaha-emx5016cf-aktiven-mikser' LIKE REPLACE(REPLACE(LCASE(from_url), '_', '\_'), '*', '%') OR 'https://muzikalenmagazin.bg/yamaha-emx5016cf-aktiven-mikser/' LIKE REPLACE(REPLACE(LCASE(from_url), '_', '\_'), '*', '%')) AND active = 1 AND (date_start = '0000-00-00' OR date_start < NOW()) AND (date_end = '0000-00-00' OR date_end > NOW())
/home/muziwtyy/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_common_header.php:20
84 (0.195)
SELECT *
FROM `oc_redirect_manager`
WHERE ('https://muzikalenmagazin.bg/yamaha-emx5016cf-aktiven-mikser' LIKE REPLACE(REPLACE(LCASE(from_url), '_', '\_'), '*', '%') OR 'https://muzikalenmagazin.bg/yamaha-emx5016cf-aktiven-mikser/' LIKE REPLACE(REPLACE(LCASE(from_url), '_', '\_'), '*', '%')) AND active = 1 AND (date_start = '0000-00-00' OR date_start < NOW()) AND (date_end = '0000-00-00' OR date_end > NOW())
/home/muziwtyy/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_controller_common_header.php:23
85 (0.053)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'analytics'
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/extension/extension.php:4
86 (0.056)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
87 (0.049)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144
88 (0.305)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE customer_id = '0' AND session_id = '693ed3556ad559823188577fb69d1dd1'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/cart.php:35
89 (0.043)
SELECT *
FROM oc_extension
WHERE `type` = 'total'
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/extension/extension.php:4
90 (0.035)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE customer_id = '0' AND session_id = '693ed3556ad559823188577fb69d1dd1'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/cart.php:35
91 (0.035)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE customer_id = '0' AND session_id = '693ed3556ad559823188577fb69d1dd1'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/cart.php:35
92 (0.032)
SELECT SUM(amount) AS total
FROM oc_customer_transaction
WHERE customer_id = '0'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/customer.php:129
93 (0.031)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE customer_id = '0' AND session_id = '693ed3556ad559823188577fb69d1dd1'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/cart.php:35
94 (0.031)
SELECT *
FROM oc_cart
WHERE customer_id = '0' AND session_id = '693ed3556ad559823188577fb69d1dd1'
/home/muziwtyy/public_html/system/library/cart.php:35
95 (0.278)
SELECT COUNT(*) AS total
FROM oc_review r
LEFT JOIN oc_product p ON (r.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
WHERE p.product_id = '102' AND p.date_available <= NOW() AND p.status = '1' AND r.status = '1' AND pd.language_id = '2'
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/catalog/review.php:70
96 (0.218)
SELECT r.review_id, r.author, r.rating, r.text, p.product_id, pd.name, p.price, p.image, r.date_added
FROM oc_review r
LEFT JOIN oc_product p ON (r.product_id = p.product_id)
LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id)
WHERE p.product_id = '102' AND p.date_available <= NOW() AND p.status = '1' AND r.status = '1' AND pd.language_id = '2'
ORDER BY r.date_added DESC LIMIT 0,20
/home/muziwtyy/public_html/catalog/model/catalog/review.php:64
97 (0.047)
SELECT *
FROM oc_url_alias
WHERE `query` = 'product_id=102'
/home/muziwtyy/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/common/seo_url.php:144