КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Видео микрофони

Марка: BOYA
BOYA BY-BM2021 е супер-кардиоиден видео микрофон тип "пушка", който предлага много по-добър звук и производителност, отколкото при използване на вградените микрофони при смартфони, таблети, камери, видеокамери и други. С включен TRRS и TRS аудио конектор, той е съвместим със смартфони, таблети, DSLR..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3011 е компактен и здрав, насочен, кондензаторен микрофон, който може да подобри качеството на звука на видеоклиповете на в сравнение с това от вградените микрофони. С включени TRS кабел и TRRS изходен кабел, той може да се използва за смартфони, таблети, DSLR камери, видеокамери, компютри..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3030 е суперкардиоиден, кондензаторен микрофон, 3,5-милиметров конектор, което го прави съвместим с DSLR апарати, видеокамери, аудио рекордери, снабдени с 3,5 мм вход за микрофон.Той разполага с интегрирана анти-шокова поставка, който може да се монтира на камера или boompole, и е подходящ..
149.00лв.
BOYA BY-BM3031 видео микрофон
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3031 е суперкардиоиден, кондензаторен микрофон тип "пушка" (shotgun), който осигурява висококачествен звук за DSLR фото-апарати, видеокамери, аудио рекордери и други.Той разполага с превключвател за усилване на три нива, който осигурява усилване до +20 dB, усилване до 0 dB, или до -10 dB ,..
199.00лв.
BOYA BY-DM10 UC микрофон тип бршка за USB и Type-C устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-DM10 UC е професионално аудио решение за вашите Android устройства, също както и за Mac или Windows компютри.Този lavalier микрофон помага за улавяне на чист и висококачествен звук по време на реч, презентация, запис на курсове и други приложения. Вграденат..
219.00лв.
BOYA BY-DMR7 видео микрофон с вграден рекордер
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-DMR7 е кондензаторен микрофон специално проектиран за DSLR фотоапарати и видеокамери.Интегрираната възможност за запис ви позволява да записвате 24-битови / 48kHz wav аудио файлове на MicroSDHC карти (не са включени в комплекта), поддържащи капацитет до 32GB. Записът се стартира само с 1 бут..
310.00лв.
BOYA BY-HM2 дигитален микрофон за мобилни и USB устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-HM2 е кардиоиден микрофон, който е специално проектиран за мобилни устройства.С включените USB Type-C, USB-A и Lightning аудио кабели, той е напълно съвместим с повечето iOS, Android смартфони и таблети, Windows и Mac PC и подобни устройства в такъв тип свързване.С кардиоиден полярен модел, ..
269.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M1 Pro е универсален микрофон, който е съвместим със смартфони, компютри, камери, аудио рекордери и други записващи устройства. В неговото компактно тяло има няколко специални и полезни функции, които отличават BY-M1 Pro от останалите микрофони на пазара. С -10dB превключвател, той намалява ..
69.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M1 е многофункционален микрофон, идеален за използване при видео заснемане, предназначен за смартфони, DSLR фотоапарати, видеокамери, аудио рекордери, компютър и др.Брошката разполага с Omni схема за пълно покритие от 360 градуса. Включен 6-метров (20”) кабел с 3,5-милиметров 4-полюсен злате..
39.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M17R е бюджетен суперкардиоиден микрофон тип "пушка", който е специално проектиран за DSLR, видеокамери и аудио рекордери. С доброто си качество и суперкардиоиден полярен модел, той може да се използва широко за ежедневни проекти, като видеозаснемане, влогове, подкастинг и др. Разполага със ..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M1DM е двоен универсален микрофон тип брошка, с един 1/8 "конектор, може да се използва със смартфони, DSLR камери, видеокамери, аудио рекордери, компютър и други записващи устройства.Състои се от два от добре познатите вече многопосочни брошки BOYA BY-M1 и кабел с дължина 4 м (13 '), к..
55.00лв.
Марка: BOYA
Брошката на BOYA BY-M2 помага за улавяне на чист и висококачествен звук директно към всички видове iOS устройства чрез Lightning порта на вашия телефон. Това е идеалният избор за запис на интервюта, влогове, презентации и други, независимо дали снимате видео или записвате само аудио с помощта на при..
79.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M2D е цифров, двоен микрофон, който помага за улавяне на чист и висококачествен звук, работещ с мобилни устройства iOS.С две брошки моделът предлага точно улавяне на реч на два обекта за подкастинг, вокален запис, интервюта, музикален запис, предаване на живо и др. А неговият многопосочен по..
139.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M3 е цифров USB Type-C микрофон брошка, който е специално проектиран за устройства с Android и други устройства с Type-C конектор, като iPad Pro, Mac PC.С резолюция от 16 бита / 48KHz е много подходящ за подкастинг, влогове, интервюта и др.Разполага с многопосочен полярен модел и клипс дизай..
79.00лв.
Марка: BOYA
Проектиран за запис на интервюта, BOYA BY-M3D е цифров USB Type-C микрофон и е в комплек с две от добре познатите вече многопосочни кондензаторни брошки. С 16 бита / 48KHz разделителна способност този микрофон е идеален за презентации, подкасти, уеб предавания или всяка ситуация, при която трябва да..
139.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-MM1 е кардиоиден микрофон, който e специално проектираn да подобри качеството на звука на видеоклиповете заснети от мобилни устройства с вграден микрофон. С включените в комплекта TRS кабел и TRRS изходен кабел, той може да се използва на почти всички видове смарт устройства, камери, видеока..
69.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-MM1+ е модернизиран, суперкардиоиден, кондензаторен микрофон, който осигурява по-нисък шум и по-висока чувствителност на звук при работа със смартфони, таблети, DSLR камери, потребителски видеокамери, компютри и др.Благодарение на plug and play дизайна и на липсата от нужда от батерия, BY-MM..
109.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-VG330 е универсален видео комплект за смартфон, който се състои от кондензаторен микрофон BY-MM1, щипка за смартфон, сферична глава, удължителна тръба, мини статив и cold shoe стойка.Лек и компактен дизайн, удобен за записите на закрито или на открито.Не са необходими допълнителни аксесоари,..
160.00лв.
BOYA BY-WM3D безжична брошка
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-WM3D е 2.4GHz безжична микрофонна система, пълнофункционално решение, което може да записва аудио към вашия смартфон, таблет, DSLR камера, потребителска видеокамера, персонален компютър и други устройства.Неговата специална характеристика е неговият компактен размер, дълъг живот на бате..
400.00лв.
BOYA BY-WM3U безжична брошка
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-WM3U е 2.4GHz безжична микрофонна система, пълнофункционално решение, което може да записва аудио към вашия смартфон, таблет, DSLR камера, потребителска видеокамера, персонален компютър и други устройства.Неговата специална характеристика е неговият компактен размер, дълъг живот на бате..
400.00лв.
Показва 1 до 20 от 43 (3 страници)