КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Слушалки

Марка: BOYA
С комплект от две слушалки с тегло под 5 грама BOYA BY-AP1 е най-компактната и удобна earbuds True Wireless система.Можете да изберете най-подходящите тапа за уши за себе си от 2 различни размера в опаковката, и се насладете на приятната музика, докато спортувате, пътувате или сте сами със себе..
129.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-AP4 са нови слушалки, които се открояват с изключителна лекота, модерен и ергономичен дизайн, издържлива батерия и висококачествен звук. Характеристики: Модел BY-AP4 Bluetooth версия 5.0 Честотен диапазон 20HZ-20kHZ Обхват ≥10m Капацитет на батерията на с..
169.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-HP2 са ергономични, професионални слушалки за мониторинг, които предоставят изчистен звук, плътни и ясни средни честоти. Насладете се на висока точност на звука, без изкривявания - чист и оригинален звук. С максимална входна мощност от 300 mW, тези слушалки са подходящи за звукозапис, п..
169.00лв.
Слушалки AKG HSC171
Безплатна доставка
Марка: AKG
Професионалните студени слушалки HSC171 със затворени уши осигуряват изключителна шумоизолация, идеална за използване в силна среда. Слушалките комбинират слушалки K171 MKII слушалки с високоефективен кондензаторен микрофон. Гъвкавата ръка на микрофона заглушава микрофона автоматично, когато е преме..
449.00лв.
Слушалки AKG HSD271
Безплатна доставка
Марка: AKG
Професионалните HSD271 професионални затворени слушалки са стандарт за домофон, ENG / EFP работа и видео продукция. Тя се основава на успешните слушалки K271 MKII Studio, комбинирани с здрав динамичен микрофон. Гъвкавата ръка на микрофона заглушава микрофона автоматично, когато е преместена нагоре. ..
545.00лв.
Марка: AKG
K121 MKII професионални полуотворени слушалки , са икономична алтернатива на K141 MK II за студиен мониторинг и възпроизвеждане. Проектирани за използване с едно ухо, те осигуряват познат звук и улесняват интонацията.Самонастройващата се лента за главата ги прави удобни за носене и лесни за употреба..
159.00лв.
Слушалки AKG K171 MKII
Безплатна доставка
Марка: AKG
Студийните слушалки K 171 MK II от AKG са идеално решение за работещия телевизионен оператор или DJ. Тези здрави вградени стерео кутии разполагат с патентовани Varimotion високоговорители за осигуряване на реалистичен звук с широк честотен отговор.честотен диапазон: 18Hz-26kHz, максимална входна мощ..
239.00лв.
Слушалки AKG K175
Безплатна доставка
Марка: AKG
Линията за слушалки сгъваеми студия AKG е изградена върху наследство от 70 години качество и разполага с най-новите ни датчици и акустични технологии. В резултат на това семейството осигурява несравнимо аудио изпълнение за музиканти, инженери и продуценти, които се нуждаят от превъзходна точност от ..
280.00лв.
Слушалки AKG K181 DJ
Безплатна доставка
Марка: AKG
AKG K 181 DJ - професионални DJ слушалки, включващи 3D-Axis, двойно закачен механизъм за сгъване за позициониране на слушалките, и способност за възпроизвеждане на честота, простираща се от ултра-нисък 5 Hz до прост 30 kHz. Слушалките разполагат с подвижен кабел, усилване на басите и превключватели ..
259.00лв.
Слушалки AKG K182
Безплатна доставка
Марка: AKG
Никога не е много горещо. Никога твърде високо. Винаги точно. Създадени за претенциозни музиканти от инженери, професионалните слушалки със затворен гръб K182 доставят невероятно точен звук. 50-милиметровите драйвери поддържат силно - дори когато използвате мобилни устройства - докато честотният обх..
219.00лв.
Слушалки AKG K240 MKІІ
Безплатна доставка
Марка: AKG
Професионалните полу-отворени слушалки AKG K240 MKII продължават успеха на своя предшественик - AKG K240 Studio - и са стандарт в студиа, оркестри и на сцени по целия свят. Техните усъвършенствани 30 мм XXL преобразуватели с патентована Varimotion диафрагми осигуряват широк динамичен диапазон, повиш..
199.00лв.
Марка: AKG
Професионалните, полуотворени студийни слушалки K240 Studio са проектирани за професионални приложения като смесване, мастеринг и възпроизвеждане. Усъвършенстваните XXL преобразуватели с диафрагми Varimotion осигуряват широк динамичен обхват, повишена чувствителност и високи нива на звука. Полуотвор..
159.00лв.
Марка: AKG
Свръхлеки сгъваеми портативни стерео слушалки...
63.00лв.
Слушалки AKG K267 TIESTO
Безплатна доставка
Марка: AKG
AKG K267 TIESTO -професионални слушалки за студио/DJ/ жива музикаAKG K270 TIESTO- висококачествени слушалки, идеални за звуков мониторинг на живо, използване от DJ или студийна работа..
619.00лв.
Марка: AKG
AKG K271 MKII са професионални слушалки за над ухо, предназначени за студио смесване, студийно наблюдение и приложения на живо изпълнение. Идеален за вокалисти и барабанисти и създаден да осигури възможно най-доброто възпроизвеждане на звук, техният напълно затворен, запечатан дизайн осигурява висок..
176.00лв.
Слушалки AKG K275
Безплатна доставка
Марка: AKG
Сгъваемата линия за слушалки на  AKG е изградена върху наследство от 70 години качество и разполага с най-новите ни датчици и акустични технологии. В резултат на това семейството осигурява несравнимо аудио изпълнение за музиканти, инженери и продуценти, които се нуждаят от превъзходна точност о..
330.00лв.
Показва 1 до 20 от 53 (3 страници)

Слушалки