Китари и бас китари | muzikalenmagazin.bg
Категории
Вашата кошница

Китари и бас китари

Видове китари: акустична китара, електрическа китара, класическа китара

Започнете да се обучавате, като начинаещ или просто се насладете на фантастичните звуци на китарите от muzikalenmagazin.bg.

Ще получите експертни съвети и ще успеете да намерите инструмента, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ние разполагаме с голям избор от китари от производители като Eko, Aria, Selner, Dean Guitars, Valencia, Yamaha и други. Независимо дали акустични, класически, електро-акустични, електрически, бас китари или укулеле -  имате избор от китари за начинаещи до ръчно изработени шедьоври!


Купете достъпно и лесно китара онлайн

Независимо дали е акустична или електрическа китара, ние имаме правилния инструмент за всеки вкус и бюджет. В онлайн магазина можете да намерите важна информация за инструмента, както и видеоклипове за продукти, които ще ви създадат впечатление за външния вид и звука на китарите. Винаги може да се свържете с нас при нужда от допълнителна консултация! Естествено можете да закупите и новата си китара директно онлайн, както и в някой от физическите ни магазини - винаги на добра цена, сигурно и удобно с 30 дневна гаранция за връщане на парите, също както и да закупите китара на изплащане с изгодните ни лизингови схеми.


Всичко, което ви трябва за да свирите на китара

Вече имате китара и сега имате нужда от подходящите аксесоари?

Предлагаме и китарни усилватели и кубета, китарни ефекти, струни, адаптери, кабели, колани, тунери и много други аксесоари за китари!