Струнни инструменти | muzikalenmagazin.bg
КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Струнни инструменти

При нас ще откриете богато разнообразие от струнни инструменти за малки и големи, начинаещи и напреднали. Ние, екипът на muzikalenmagazin.bg, Ви предлагаме разнообразие от струнни инструменти в широка ценова гама, за да можете да откриете инструментът, който е най-подходящ не само за Вас, но и за Вашия бюджет. Разгледайте цигулки, акустични китари, бас китари, класически китари, а за по-смелите и обичащите твърдото звучене предлагаме и разнообразие от електрически китари. Марките, които предлагаме, са сред най-утвърдените на пазара, а именно STORM, ORTEGA, YAMAHA. Знаем, че най-подходящият инструмент за Вас или за подарък е в тези страници! Разгледайте и богата гама от аксесоари, които предлагаме. Ще осигурим всичко необходимо за вашката китара или цигулка, като калъф, струни, електрически процесори, китарни ефекти и какво ли още не!

Цигулка


Едва ли можем да поставим под съмнение факта, че цигулката е един от най-популярните струнни инструменти. Макар че много хора, които не се занимават професионално с музика, смятат, че цигулката е само красивото тяло и гриф, всъщност струнният инструмент има още няколко части. Тя се състои от самия инструмент, задължителният лък за свирене, поставка за рамо и колофон. Непреходна във времето, цигулката, например  (имена на марките), продължава да бъде неизменна част от класическата и модерна музика, както и градивна основа във всеки симфоничен оркестър.

Китара


Казват, че хората, свирещи на китара са получили дар от Бога. Китарата е инструмент, който не само е неизменна част от съвременната музика, но има и характерно звучене в различните страни. Испанската китара придава страст и топлина на всяка мелодия, а електрическата китара може да пречупи всяка песен в мелодия с уникално рок звучене.

При нас ще намерите класически китари  STORM, ORTEGA  подходящИ за първите стъпки и уроци на този инструмент, акустична китара, електрическа китара и разбира се - бас китара. Разнообразието от инструменти е богато и се стараем да поддържаме налични количества от инструменти в широк ценови диапазон, за да можете да октирете точно тази китара, която търсите толкова много време и вярваме, че сред  (имена на марките) ще откриете най-доброто за себе си!

И не забравяйте - добрият инструмент изисква грижи и любов, така че не се колебайте да се снабдите и с всички необходими аксесоари, а при необходимост с ефекти и процесори, за Вашия любим струнен инструмент.

Открийте това, което търсите и поръчате бързо, лесно и удобно!

Музиката е само на един клик разстояние!