SENNHEISER | muzikalenmagazin.bg
КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

SENNHEISER

SENNHEISER EW 100 G4-935-S-B Вокален безжичен микрофон
Безплатна доставка С поръчка
Марка: SENNHEISER
Многофункционални безжични системи за тези, които пеят, говорят или свирят на музикални инструменти с честотна лента до 42 MHz в стабилна UHF обхват и бързо, едновременно настройване на до 12 свързани системи.Най-съвременният жив звук, включващ известните e 935 и e 945 капсули на Sennheiser на лек а..
1,288.50лв.
SENNHEISER Pro Audio EW 145 G3-A Вокален безжичен микрофон
Безплатна доставка С поръчка
Марка: SENNHEISER
Чист звук: Безжичната система с ръчно управление, оборудвана с SKM100 G3, оборудвана със супер кардиоидна капсула e845, улавя повече звук, от колкото можете да повярвате, като отхвърля ненужния шум. Включва микрофон и EM100 G3 приемник True Diversity. ХарактеристикиЗдрав, метален корпус (предав..
1,370.64лв.
SENNHEISER Pro Audio EW D1-835S-H Вокален безжичен микрофон
Безплатна доставка
Марка: SENNHEISER
Evolution wireless D1 Vocal-Set с легендарната еволюция на кардиоидната капсула e835 и бутон за изключване на звука за жива работа.Evolution wireless D1 е цифрова система за предаване на звук, която не прави компромиси, когато се говори за надеждност, качество на звука или удобство за изпълнителя, п..
1,368.30лв.
SENNHEISER Pro Audio XSW 1-835-B Вокален безжичен микрофон
Безплатна доставка
Марка: SENNHEISER
Изразете гласа си! Преминете на XS WIRLESS 1 и разчитайте на солидна безжична трансмисия с до 10 съвместими канала в стабилен UHF обхват. XS WIRELESS 1 VOCAL SET е лесна за употреба безжична система "всичко в едно" за певци и водещи, отлична за жив звук, с участието на реномираните микрофонни капсул..
645.42лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Бъдещето на аудио - това е нашата мисия, това ни кара да развиваме и предлагаме иновативни аудио решения за вас. Независимо дали звукът е вашата професия, вашата страст или вашето хоби. Независимо дали обичате да слушате чудесна музика или да записвате и смесвате спиращ дъха филмов звук за прехраната си. Стремим се да ви помогнем да се наслаждавате и да създавате ненадминати аудио изживявания, които пресичат границите на съществуващото днес.

Откакто електроинженерът проф. Д-р Фриц Сенхейзер основа компанията през 1945 г., Sennheiser непрекъснато определя тенденциите в аудио индустрията. Точно до наши дни иновативното ни вдъхновение, любопитство и страст превърнаха нашите продукти и услуги в изключително успешни. Където хората се грижат страстно за записване, предаване или възпроизвеждане на звук, Sennheiser ще бъде. Това е нещо, за което се гордеем.

Нашите слушалки, микрофони и цялостни аудио решения, нашата надеждна услуга и нашият ангажиран персонал бяха ентусиазирано посрещнати от нашите клиенти по целия свят. Независимо дали нашите клиенти са артисти, дисководещи, учени, звукови техници или взискателни любители на музиката, името на Sennheiser винаги означава първокласни продукти, най-доброто качество на звука и ненарушеното удоволствие от слушането. Този ентусиазъм е източникът на нашата страст за върхови постижения. Това е, което ни мотивира всеки ден отново, за да изпълним мисията си да трансформираме тонове и звуци в перфектно слухово изживяване.