Категории
Вашата кошница

Sela

Марка: Sela Наличност: В наличност
Удобен калъф за вашия кахон!Кейсът, устойчив на разкъсване, защитава вашия инструмент перфектно благодарение на достатъчно дебелата си подплата. Практичният страничен джоб, дръжките за носене и презра..
59.00лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Повече от 20 години Sela разработва и произвежда успешно изключителни кахони, дори за най-взискателните музиканти. През това време непрекъснато усъвършенстват инструментите си по този начин стимулират развитието и налагането на кахона в модерната музика.

Всички продукти на Sela отговарят на най-високите изисквания за качество и използваемост. Кахоните се произвеждат и тестват в Германия. Все повече музиканти по света откриват и любовта си към кахоните и по-специално към Sela, като част от световноизвестните музиканти, които свирят с продукти на марката, е българинът - Тодор Акимов.

Едно от революционните октрития на Sela е запазената им марка - Sela® Pro Snare On/Off-Mechanism. Това е механизъм при който с помощта на 1 бутон лесно можете да включите или изключите snare ефекта при свирене с кахона.