Proel | muzikalenmagazin.bg
КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Proel

PROEL DMH8XL Комплект микрофони за барабани
Безплатна доставка
Марка: Proel
Package for miking up a 8 piece drumset includes a convenient ABS carrying case: • DM12 1pc • DM1 4pcs • CM602 3pcs • APM47 4pcs..
405.00лв.
Марка: Proel
DAMPER / HOLD / SUSTAIN контролен педал за аранжори, синтезатори, дигитални пиана и други клавишни. Разполага с превключвател за полярноста, снабден с 2м. кабел, който завършва с ø 6,3 mm стандартен мъжки, позлатен жак.Материали: ABS - RUBBERШирочина: 78 mmВисочина: 39 mmДълбочина: 104 mmТегло: 0.25..
20.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Нашата цел е да предоставим на всички най-доброто аудио, видео, осветително решение и музикални инструменти.

Все още разработваме ежедневно нови платформи и подразделения, за да продължим да създаваме стойност около нашите марки, с хармонизирано портфолио от продукти.

Винаги прилагаме най-доброто си ноу-хау как създаваме продукти с добавена стойност и това ни дава възможност да бъдем през годините широко разпространени на специализирания, музикален пазар.

Инвестирането в Made in Italy е един от ключовете, на които се доверяваме повече и се гордеем с това!


Ние проектираме, произвеждаме и разпространяваме аудио и осветителни системи, музикални инструменти и свързани с тях аксесоари на международния пазар.

Нaшият свят е изграден от музика, шоу програми, събития и фиксирани инсталации. Всеки ден се стремим да предлагаме пълна гама от продукти за нашите референтни сектори, за да задоволим всякакъв вид нужди.

Нашите продукти се продават на международни пазари чрез разширена мрежа от търговски офиси, дистрибутори и дилъри.

Фактът, че нашата компания е добре утвърдена, е резултат от постоянното ни внимание към качеството и иновациите, грижите и помощта преди и след продажбата, както и на забележителната дистрибуторска мрежа в Италия и по света.