КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

Proel

PROEL DMH8XL Комплект микрофони за барабани
Безплатна доставка
Марка: Proel Наличност: В наличност
Package for miking up a 8 piece drumset includes a convenient ABS carrying case: • DM12 1pc • DM1 4pcs • CM602 3pcs • APM47 4pcs..
405.00лв.
Марка: Proel Наличност: В наличност
Аудио кабел PROEL CHLP310LU3..
29.00лв.
Марка: Proel Наличност: В наличност
Поп филтър за микрофон PROEL APOP50..
40.00лв.
Марка: Proel Наличност: В наличност
Стойка за микрофон PROEL RSM180..
35.00лв.
Марка: Proel Наличност: В наличност
DAMPER / HOLD / SUSTAIN контролен педал за аранжори, синтезатори, дигитални пиана и други клавишни. Разполага с превключвател за полярноста, снабден с 2м. кабел, който завършва с ø 6,3 mm стандартен мъжки, позлатен жак.Материали: ABS - RUBBERШирочина: 78 mmВисочина: 39 mmДълбочина: 104 mmТегло: 0.25..
20.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Нашата цел е да предоставим на всички най-доброто аудио, видео, осветително решение и музикални инструменти.

Все още разработваме ежедневно нови платформи и подразделения, за да продължим да създаваме стойност около нашите марки, с хармонизирано портфолио от продукти.

Винаги прилагаме най-доброто си ноу-хау как създаваме продукти с добавена стойност и това ни дава възможност да бъдем през годините широко разпространени на специализирания, музикален пазар.

Инвестирането в Made in Italy е един от ключовете, на които се доверяваме повече и се гордеем с това!


Ние проектираме, произвеждаме и разпространяваме аудио и осветителни системи, музикални инструменти и свързани с тях аксесоари на международния пазар.

Нaшият свят е изграден от музика, шоу програми, събития и фиксирани инсталации. Всеки ден се стремим да предлагаме пълна гама от продукти за нашите референтни сектори, за да задоволим всякакъв вид нужди.

Нашите продукти се продават на международни пазари чрез разширена мрежа от търговски офиси, дистрибутори и дилъри.

Фактът, че нашата компания е добре утвърдена, е резултат от постоянното ни внимание към качеството и иновациите, грижите и помощта преди и след продажбата, както и на забележителната дистрибуторска мрежа в Италия и по света.