Podcast микрофони | muzikalenmagazin.bg
КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Podcast микрофони

BOYA BY-HM2 дигитален микрофон за мобилни и USB устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-HM2 е кардиоиден микрофон, който е специално проектиран за мобилни устройства.С включените USB Type-C, USB-A и Lightning аудио кабели, той е напълно съвместим с повечето iOS, Android смартфони и таблети, Windows и Mac PC и подобни устройства в такъв тип свързване.С кардиоиден полярен модел, ..
269.00лв.
BOYA BY-PM700 USB микрофон
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-PM700 е USB кондензаторен микрофон и е съвместим с компютри с Windows и Mac.Бутонът за промяна на полярния модел ви позволява да избирате между различни диаграми, като омнипосочна, кардиодна, стерео и двупосочна диаграма, в зависимост от приложението - запис, интервюта, конферентни разговори..
259.00лв.
BOYA BY-PM700SP USB и смартфон микрофон
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-PM700SP е USB кондензаторен микрофон и е съвместим с повечето iOS устройства, Android устройства, Windows и Mac компютри.Той разполага с 1/8 "(3,5 мм) изход за слушалки, широка честотна характеристика и 24 битова / 48 kHz резолюция, които правят BOYA BY-PM700SP подходящ за подкасти, софтуер ..
419.00лв.
Марка: Cascha
Кондензаторният микрофон Cascha Studio XLR е идеалният спътник за всички, които търсят траен, висококачествен и универсален микрофон. Дали за музиканти, стриймъри, подкастери или геймъри: Cascha Studio убеждава със своите първокласни звукови характеристики и здрава конструкция.Комплектът микрофони C..
119.00лв.
BEHRINGER PODCASTUDIO USB
Безплатна доставка
Марка: BEHRINGER
Пълен пакет PODCASTUDIO с USB / аудио интерфейс..
213.85лв.
RODE NT-USB
Безплатна доставка
Марка: RODE
NT-USB е изключително гъвкав микрофон за страничен адрес, който е идеален за запис на песни и музикални изпълнения, в допълнение към говорими приложения като подкастинг и глас-over.Той е напълно съвместим с всички стандартни приложения за запис на компютри на Windows и Mac OS, както и на Apple iPad,..
357.00лв.
RODE Podcaster
Безплатна доставка
Марка: RODE
RØDE Podcaster е динамичен USB микрофон с краен адрес, който комбинира звук с качество на излъчване и простота на USB свързаност, позволявайки записването директно на компютър без необходимост от допълнителен цифров интерфейс.Включвайки 18-битова разделителна способност за аудиофил, A / D конвертор ..
388.00лв.
RODE Podmic
Безплатна доставка
Марка: RODE
PodMic е динамичен микрофон с качество на излъчване, оптимизиран за подкастинг. Той има богат, балансиран звук, с вътрешен филтър за намаляване на вибрациите и намаляване на вибрациите.PodMic е оптимизиран за използване с студиото RØDECaster ™ Pro Podcast Production Studio, но също така ще предложи ..
206.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)