Категории
Вашата кошница

Видео микрофони

Марка: BOYA
BOYA BY-BM2021 е супер-кардиоиден видео микрофон тип "пушка", който предлага много по-добър звук и производителност, отколкото при използване на вградените микрофони при смартфони, таблети, камери, видеокамери и други. С включен TRRS и TRS аудио конектор, той е съвместим със смартфони, таблети, DSLR..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3011 е компактен и здрав, насочен, кондензаторен микрофон, който може да подобри качеството на звука на видеоклиповете на в сравнение с това от вградените микрофони. С включени TRS кабел и TRRS изходен кабел, той може да се използва за смартфони, таблети, DSLR камери, видеокамери, компютри..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3030 е суперкардиоиден, кондензаторен микрофон, 3,5-милиметров конектор, което го прави съвместим с DSLR апарати, видеокамери, аудио рекордери, снабдени с 3,5 мм вход за микрофон.Той разполага с интегрирана анти-шокова поставка, който може да се монтира на камера или boompole, и е подходящ..
149.00лв.
BOYA BY-BM3031 видео микрофон
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3031 е суперкардиоиден, кондензаторен микрофон тип "пушка" (shotgun), който осигурява висококачествен звук за DSLR фото-апарати, видеокамери, аудио рекордери и други.Той разполага с превключвател за усилване на три нива, който осигурява усилване до +20 dB, усилване до 0 dB, или до -10 dB ,..
199.00лв.
BOYA BY-DM10 UC микрофон тип бршка за USB и Type-C устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-DM10 UC е професионално аудио решение за вашите Android устройства, също както и за Mac или Windows компютри.Този lavalier микрофон помага за улавяне на чист и висококачествен звук по време на реч, презентация, запис на курсове и други приложения. Вграденат..
219.00лв.
BOYA BY-DMR7 видео микрофон с вграден рекордер
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-DMR7 е кондензаторен микрофон специално проектиран за DSLR фотоапарати и видеокамери.Интегрираната възможност за запис ви позволява да записвате 24-битови / 48kHz wav аудио файлове на MicroSDHC карти (не са включени в комплекта), поддържащи капацитет до 32GB. Записът се стартира само с 1 бут..
310.00лв.
BOYA BY-HM2 дигитален микрофон за мобилни и USB устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-HM2 е кардиоиден микрофон, който е специално проектиран за мобилни устройства.С включените USB Type-C, USB-A и Lightning аудио кабели, той е напълно съвместим с повечето iOS, Android смартфони и таблети, Windows и Mac PC и подобни устройства в такъв тип свързване.С кардиоиден полярен модел, ..
269.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M1 Pro е универсален микрофон, който е съвместим със смартфони, компютри, камери, аудио рекордери и други записващи устройства. В неговото компактно тяло има няколко специални и полезни функции, които отличават BY-M1 Pro от останалите микрофони на пазара. С -10dB превключвател, той намалява ..
69.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M1 е многофункционален микрофон, идеален за използване при видео заснемане, предназначен за смартфони, DSLR фотоапарати, видеокамери, аудио рекордери, компютър и др.Брошката разполага с Omni схема за пълно покритие от 360 градуса. Включен 6-метров (20”) кабел с 3,5-милиметров 4-полюсен злате..
39.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M17R е бюджетен суперкардиоиден микрофон тип "пушка", който е специално проектиран за DSLR, видеокамери и аудио рекордери. С доброто си качество и суперкардиоиден полярен модел, той може да се използва широко за ежедневни проекти, като видеозаснемане, влогове, подкастинг и др. Разполага със ..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M1DM е двоен универсален микрофон тип брошка, с един 1/8 "конектор, може да се използва със смартфони, DSLR камери, видеокамери, аудио рекордери, компютър и други записващи устройства.Състои се от два от добре познатите вече многопосочни брошки BOYA BY-M1 и кабел с дължина 4 м (13 '), к..
55.00лв.
Марка: BOYA
Брошката на BOYA BY-M2 помага за улавяне на чист и висококачествен звук директно към всички видове iOS устройства чрез Lightning порта на вашия телефон. Това е идеалният избор за запис на интервюта, влогове, презентации и други, независимо дали снимате видео или записвате само аудио с помощта на при..
79.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M2D е цифров, двоен микрофон, който помага за улавяне на чист и висококачествен звук, работещ с мобилни устройства iOS.С две брошки моделът предлага точно улавяне на реч на два обекта за подкастинг, вокален запис, интервюта, музикален запис, предаване на живо и др. А неговият многопосочен по..
139.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-M3 е цифров USB Type-C микрофон брошка, който е специално проектиран за устройства с Android и други устройства с Type-C конектор, като iPad Pro, Mac PC.С резолюция от 16 бита / 48KHz е много подходящ за подкастинг, влогове, интервюта и др.Разполага с многопосочен полярен модел и клипс дизай..
79.00лв.
Марка: BOYA
Проектиран за запис на интервюта, BOYA BY-M3D е цифров USB Type-C микрофон и е в комплек с две от добре познатите вече многопосочни кондензаторни брошки. С 16 бита / 48KHz разделителна способност този микрофон е идеален за презентации, подкасти, уеб предавания или всяка ситуация, при която трябва да..
139.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-MM1 Pro е кондензаторен микрофон с двойна капсула, улавящ висококачествен звук от две страни. Вграденият 3,5 мм  TRRS изходен конектор, спомага за съвместимостта със смартфони, таблети, DSLR камери, като за превключване между различните режими има отделен бутон, което  предоставя п..
149.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-MM1 е кардиоиден микрофон, който e специално проектираn да подобри качеството на звука на видеоклиповете заснети от мобилни устройства с вграден микрофон. С включените в комплекта TRS кабел и TRRS изходен кабел, той може да се използва на почти всички видове смарт устройства, камери, видеока..
69.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-MM1+ е модернизиран, суперкардиоиден, кондензаторен микрофон, който осигурява по-нисък шум и по-висока чувствителност на звук при работа със смартфони, таблети, DSLR камери, потребителски видеокамери, компютри и др.Благодарение на plug and play дизайна и на липсата от нужда от батерия, BY-MM..
109.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-VG330 е универсален видео комплект за смартфон, който се състои от кондензаторен микрофон BY-MM1, щипка за смартфон, сферична глава, удължителна тръба, мини статив и cold shoe стойка.Лек и компактен дизайн, удобен за записите на закрито или на открито.Не са необходими допълнителни аксесоари,..
160.00лв.
BOYA BY-WM3D безжична брошка
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-WM3D е 2.4GHz безжична микрофонна система, пълнофункционално решение, което може да записва аудио към вашия смартфон, таблет, DSLR камера, потребителска видеокамера, персонален компютър и други устройства.Неговата специална характеристика е неговият компактен размер, дълъг живот на бате..
400.00лв.
Показва 1 до 20 от 46 (3 страници)