КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Broadcast микрофони

BOYA BY-HM2 дигитален микрофон за мобилни и USB устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-HM2 е кардиоиден микрофон, който е специално проектиран за мобилни устройства.С включените USB Type-C, USB-A и Lightning аудио кабели, той е напълно съвместим с повечето iOS, Android смартфони и таблети, Windows и Mac PC и подобни устройства в такъв тип свързване.С кардиоиден полярен модел, ..
269.00лв.
SHURE PG27-USB Broadcast микрофон
Безплатна доставка
Марка: SHURE
ОПИСАНИЕКондензаторен микрофон с голяма диафрагма, подходящ за вокални или инструментални цели, подходящ за звукозапис в домашни цели, USB  за връзка с PC.В комплекта има 3м кабел USB, Калъф с цип Съвместим с Windows 7 (32 & 64 bit), Vista (32 & 64 bit), XP, 2000 and Max OS X (10.1..
420.00лв.
RODE Broadcaster
Безплатна доставка
Марка: RODE
Предавателят RØDE е голям диафрагмен, кондензационен микрофон с краен адрес, предназначен да осигури максимална производителност за вокални приложения.Неговият богат, пълноценен отговор има подчертан ефект на близост, който го прави стандарт в радиостанциите по целия свят. Той е еднакво подходящ кат..
749.00лв.
RODE Reporter
Безплатна доставка
Марка: RODE
Проектиран за ръчни интервю и приложения за презентации, Reporter разполага с всестранна динамична капсула, която е проектирана така, че да позволи на потребителя свобода на използване, без проблеми, свързани с техниката, характерни за насочените крайни микрофони.Освен това неговата честотна характе..
280.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)