КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Дигитално пиано KORG G1 Air

Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Безплатна доставка
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Дигитално пиано KORG G1 Air
Безплатна доставка
Този продукт ще ти бъде доставен в удобен офис на Спиди или до точен адрес - напълно безплатно!
2,736.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: g1 air
  • Тегло: 41.00kg
  • Размери: 384.00mm x 1,346.00mm x 822.00mm

Опции

 Кликни за схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
Доставка
Бърза доставка и БЕЗПЛАТНА при поръчки над 199лв.
Преглед
Можеш да прегледаш пратката, преди да я приемеш от куриера
Гаранция
Всички продукти са със стандартна 2 години гаранция
Лизинг
Купи на изплащане с 1% оскъпяване

С несравним звук и красиво, изразително изживяване при свирене, KORG G1 поставя нов стандарт при дигиталните пиана.

Зашеметяващо детайлният звук и динамичното усещане на KORG G1 осигуряват на пианиста всеки възможен нюанс на музикална изява. Базирано на десетилетия на чудесна звукова технология от KORG, създатели на всепризнатуя KRONOS, и прецизно проектирана клавиатура, която отговаря перфектно от нежното пианисимо до мощното фортисимо, KORG са създали уникално цифрово пиано. Технологията на G1 е толкова напреднала, че дори можете да я видите; красиво изработеният фин завършек на G1 е резултат от уникалната история на KORG за дизайн на музикални инструменти и аудио технология. И накрая, няма компромис между превъзходния звук и безупречния дизайн. Създаването на потапящо звуково изживяване от дигиталното пиано, компакто и стилно, като G1 е наистина забележително постижение. Когато го видите, докоснете го и го чуйте, KORG G1 ще промени завинаги възприятието ви за електронните пиана.Звукът на три от най-добрите концертни рояли в света

В сърцето на KORG G1 са 3 световно известни концертни пиана, всяко със свой уникален характер. Никой производител не може да направи пиано, което да отговаря на нуждите на всеки пианист, и така KORG избира три известни инструмента от производители в Германия, Австрия и Япония. Сега можете да изпитате звука на три напълно различни рояла във вашия дом и да изберете този, който предпочитате за конкретна музика.

  • Немското пиано

Вероятно най-известното пиано в света и избора на многобройни пианисти и концертни обекти от много години. Характерно е със своите брилянтни високи и заоблени баси, немското пиано е богатство и сила.

  • Австрийското пиано

Инструмент с богато наследство, австрийското пиано предлага топъл, но блестящо колоритен звук.

  • Японското пиано

Японското пиано се характеризира с динамичен звук и често се използва за широк спектър от музикални жанрове, от класика до джаз и поп.


Множество семпли за изключителен реализъм

За да се постигне звук, който е възможно най-близък до този на акустичен инструмент, трите главни пиана вKORG G1 анализират динамиката на изпълненията, за да изберат безпроблемно между различни набори от пиана. От деликатно пианисимо до мощно фортисимо, изразът на музиканта е реалистично отразен в звука.

  • Резонанс на дампера

Трите концертни рояла в G1 реалистично пресъздават ефекта на "дампер резонанс", който се възпроизвежда от резонанса на струните в акустичното пиано, когато се задържа самия педал (характеристики на GP1 / 2, AP1 / 2 и JP1 / 2).

  • Струнен резонанс

На акустично пиано струните ще резонират, когато се повтарят тоновете на съответните височини, когато педалът е повдигнат. String Resonance е съществена характеристика на цялостния звук на акустичното пиано, така че технологията Resonance, разработена за пиано звуковите двигатели на KRONOS, се отличава с трите концертни рояла в G1.

  • Симулация на пускане на клавиш

Симулацията при повдигане на пръста от клавиша, пресъздава звуците, които се получават, когато пръстите на свирещия се повдигат от клавишите.


Bluetooth аудио поддръжка

Свържете Bluetooth устройство, като например смартфон, към G1 Air и се наслаждавайте на свиренето на пиано заедно със съхранената музика или друг звук. Когато не свирите на пиано, можете да използвате G1 Air като мощна Bluetooth система за възпроизвеждане.


Изтънчен и елегантен дизайн

Отдавайки почит на традиционната форма на акустичното пиано, новата философия на дизайна издига G1 над скучно, правоъгълно излъчване на много цифрови пиана. Съвременният дизайн се отличава с характерни меко извити крака, които подчертават цялостния стил на инструмента и, само на 29 см (11.42 ") * дълбочина, G1 може да бъде поставен почти навсякъде. образува пълна ширина музика почивка при отваряне, докато си лист музика се държи в позиция чрез оформен задържащ канал.G1 е на разположение в черно, бяло или кафяво, за да отговарят на декора на стаята си. )


Клавиатурата RH3 осигурява чудесно усещане за игра

G1 разполага с клавиатурата с действително претеглено чукче 3 (RH3), която точно симулира игралното изживяване на роял, с по-голямо усещане за игра в долния регистър, което става по-светло, докато се движите нагоре по клавиатурата. Той е изключително отзивчив, дори когато бележките се повтарят бързо, докато експресивната динамика на изпълнителя се тълкува вярно дори в най-сложните пасажи. Докосването на клавишите също е осигурено, с избор от пет нива на чувствителност (светлина, нормална, тежка, стабилна, фиксирана), за да се определи как вашата динамика на възпроизвеждане се отразява от произведения звук.


Новата система високоговорители осигурява висока производителност и чудесно звучене като роял

Специално разработената система от високоговорители пресъздава невероятно реалистичното звуково поле на акустичните пиана и другите звуци на инструмента G1. С два високоговорителя с голям диаметър, поставени под клавиатурата в резонансна кутия, пълният динамичен обхват на звука се предава директно на плейъра, докато високите честоти се представят от чифт високоговорители, монтирани над клавиатурата. В съчетание с резонансите от кутията, те осигуряват богат пианистичен звук, който резонира в капака на клавишите и доставя индиректна акустика, подобна на тази на акустичния инструмент.

Секцията на усилвателя осигурява 20 W изходна мощност за всеки от четирите високоговорителя, като осигурява до 80W звук от най-високо качество. От богатия бас до брилянтните високи честоти, ще изпитате нюансираната, изразителна сила на рояла в собствения ви дом.


Насладете се на 32 висококачествени инструментални звука и студийни ефекти

В допълнение към трите семпъла на концертно гранд пиано, G1 предлага и електрически звуци на пиано, орган, клави, вибрафон, акустична китара, струнни и др., които ви дават 32 богато изразителни звука. Предлагат се и три висококачествени ефекта: блясък, реверб и хорус. Оптималните ефекти са предварително зададени за всеки от вградените звуци, така че всичко, което трябва да направите, е да изберете звук и да се забавлявате и да свирите директно с идеалните настройки.


Оборудван с три педала, като стандарт и полу-педал

Педалите са съществен елемент за изпълнение на пиано, а G1 е оборудван с пълен набор от три педала, като на роял: дампер, мек и состенуто. Дамперът и мекият педал също имат полу-педал за още по-подробен израз.


Разнообразие от опции за подредба на клавиатурата

Чрез натискане на един бутон можете да приложите басов звук към долния регистър на клавиатурата. Възпроизвеждайте пиано с дясната си ръка и бас с лявата, за да се насладите на джаз стилове. Чрез едновременно натискане на два от бутоните, можете лесно да сложите два звука заедно. Например, пиано със слоеве и щрайх, за да звучи богата комбинация от пиано и оркестър. Има и партньорски режим, който ви позволява да разделите клавиатурата на пиано на две еднакви секции отляво и отдясно, всяка със собствен педал на дампера. Това е чудесен начин за учител и ученик да се свирят дуети или да копират и практикуват по време на уроците.


Четиридесет пиано песни с полезни функции за практикуване

В допълнение към десет демонстрационни песни, които демонстрират различните звуци на G1, има и 40 вградени пиано песни. За да ви помогне да се научите, можете да контролирате темпото, да възпроизвеждате дясната и лявата част отделно и да използвате A-B повторение, за да практикувате по-сложни секции.


Двупистов рекордер за песни с функция за директно записване на изпълнението ви

Цифровият запис на две писти е на разположение, за да ви помогне да анализирате или архивирате вашите изпълнения. Можете да записвате всяка ръка поотделно или да записвате допълнителна песен върху предварително записана такава. Темпото на възпроизвеждане може да се регулира и в инструмента могат да се запазят до 99 песни на потребителя.

Аранжори
Педали Три педала: Дампер, Состенуто и Олекотяващ Функция за полу-педал
Рекордер 2 track*, Maximum 45,000 notes (400k bytes)
Клавиатура 88 клавиша (A0–C8), RH3 Ефект на чукчета
Звуков генератор Stereo PCM
Ефекти Brilliance, Reverb и Chorus (3 levels each)
Звуци / Барабани

29 семпъла + 3 баса

120 гласова полифония

Основни контроли Power, VOLUME, G.PIANO, A.PIANO, J.PIANO, OTHERS, FAVORITE, SPLIT, FUNCTION, SELECT, TEMPO (+, -), METRONOME, PLAY/PAUSE, STOP, REC, PART1, PART2
Свързване LINE OUT, MIDI (IN, OUT), USB, Headphones x 2, Pedal, Speakers, DC 24V
Звук

(20 W + 20 W) x 2

12 cm (4.72") x 2, 5 cm (1.97") x 2

Аксесоари PC 550-BK/WH, PC 770-BK/WH adjustable height benches
Захранване

DC 24 V

Консумация на електроенергия: 28 Вата

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Свързани продукти

Синтезатор KURZWEIL Artis SE
Безплатна доставка По заявка
Keyboard: 88 note fully-weighted hammer-action with velocity sensitive keys(Fatar TP/100LR) Display: 2x20 character LCD w/ front-panel contr..
2,700.00лв.
Синтезатор KURZWEIL Artis 7
Безплатна доставка По заявка
Keyboard: 76 note semi-weighted action with velocity sensitive keys.(Fatar TP8) Display: 240x64 pixel monochrome LCD with front-panel contra..
2,900.00лв.
Синтезатор Nord Lead 4
Безплатна доставка
Special FeaturesMorph: One or more continuous (knob-type) parameters can be controlled by keyboard velocity and/or the Modulation Wheel/Control Pedal...
2,850.00лв.
Синтезатор Nord Lead A1
Безплатна доставка
GENERAL FEATURES49-key octave velocity sensitive keyboard (keyboard version only) with octave shift buttons, +/-2 octaves.Keyboard Split with 2 slots ..
2,799.00лв.

От същата марка

Аранжор KORG EK 50 L
Безплатна доставка
EK-50 L , популярната и достъпна клавиатура с автоматичен съпровод, вече се предлага в специализиран модел. Той е оборудван с високоговорителни високо..
1,080.00лв.
Дигитално пиано KORG B2
Безплатна доставка
KORG B2 е ново поколение дигитално пиано от на марката KORG, фокусирано върху достъпността и лекотата при ежедневно свирене. Перфектен избор, както за..
780.00лв.
Професионален аранжор KORG microARRANGER MAR1
Безплатна доставка
Тази компактна клавиатура може да превърне вашите идеи в песни за броени секунди и ви позволява да свирите любимите си парчета с пълен звуков акомпани..
1,172.00лв.
Професионален аранжор KORG PA300
Безплатна доставка
Компактен, евтин и универсален. Запознайте се с професионалния аранжор Korg Pa300. Това е най-новия синтезатор в емблематичната серия PA на най-продав..
1,132.00лв.
Професионален аранжор KORG Pa3X Le
Безплатна доставка
Професионалният аранжор Pa3X Le разполага с огромен набор от звуци, 192 МБ дисково пространство, което позволява потребителят да използва свои семпли ..
2,940.00лв.
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!