КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

Клавишни

Ако сте почитател на пианото, но нямате място за него вкъщи или сте професионален музикант, който търси клавишен инструмент, ние имаме подходящите решения за Вас. В тази категория ще откриете разнообразие от клавишни инструменти, сред които клавири, синтезатори, аранжори и аксесоари за клавишни инструменти.

Клавишните музикални инструменти предлагат толкова широка гама от изразителни възможности, колкото едва ли други музикални инструменти биха могли да Ви осигурят. Без значение от музикалния стил, на който сте почитател или стилът музика, в който се развивате професионално, клавишните инструменти придават плътност, стил и характер на звученето. Освен това, клавишните инструменти са препоръчителен първи инструмент за начинаещи и деца, тъй като се смята, че научите ли се да свирите на пиано или клавир, по-лесно ще се научите да свирите на други инструменти.

Дигиталните пиана Yamaha и Casio, са чудесно решение не само за дома, а и за различни музикални участия. Те са по-лесно преносими, в сравнение с класическото тежко пиано, което трудно ще изнесете извън дома си. Освен това, можете да избирате между синтезатори, аранжори KORG, YAMAHA, CASIO, KETRON и миди клавиатури на M-AUDIO, за да сте сигурни, че сте направили най-добрия избор.

Както и в останалите ни категории с музикални инструменти за начинаещи, любители и професионалисти, тук също ще откриете клавишни инструменти в широк диапазон от цени, защото екипът на muzikalenmagazin.bg вярва, че музиката и удоволствието, което тя доставя, докато я изпълнявате, трябва да бъде достъпно до всеки.

Ако имате колебания относно подходящия клавишен инструмент за Вас, не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви консултираме и помогнем по време на избора.

Ако пък вече сте избрали своя клавир или синтезатор, то разгледайте категорията ни с аксесоари за клавишни инструменти


Закупуване на клавишен инструмент

Музикалните инструменти предлагат много широка гама от изразителни възможности, но никоя друга категория музикални инструменти не предлага толкова многостранно изразителен потенциал, дори в предвид факта, че много клавишни инструменти изглеждат по подобен начин. Има огромна разлика, ако свирите на истински клавиши на акустично пиано или на клавиши на дигитално пиано или синтезатор. Зависи и от музиканта: дали иска да произведе забавно изпълнение на орган или соната за пиано. Синтезатор за начинаещи, работна станция или професионален аранжор - в многобройните категории клавишни инструменти ще откриете всичко, от което се нуждаете и бихте могли да си го представите. Нашите експерти в магазина или на горещата ни телфонна линия с удоволствие ще ви помогнат как да изберете правилния клавишен инструмент, който отговаря на изискванията ви по отношение на звука, функционалността и бюджета. Ще намерите подробна информация за отделните инструменти и аксесоари за синтезатори, дигитални пиана и аранжори в страниците на продуктите в онлайн магазина.

Акустично пиано или дигитално пиано?

За начинаещи пианисти определено трябва да разгледате категорията дигитални пиана, защото тук винаги предлагаме подходящи пиана за учащи, удобни за разполагане вкъщи и доближаващи се максимално до усещането за истинско пиано. Препоръчваме ви да разгледате вариантите на марката KURZWEIL - страхотни цифрови пиана, подходящи за начинаещи. Също така електронно генерираният звук прави пианото забавно, като при съвременните цифрови пиана вече можете да се насладите на отлични звуци на пиано и висококачествена механика на клавиатурата дори в по-ниските ценови категории.

Клавиатурата, за мнозина е първият инструмент

Много хора избират да свирят на клавишен инструмент - особено най-популярният клавишен инструмент - пиано. Това със сигурност отличният инструмент за начинаещи, но има различни категории клавишни инструменти, които могат да проправят пътя към музикалното бъдеще. Много популярни тук са така наречените домашни синтезатори или аранжори, които доставят многообразна музика за много малко пари и са много забавни, когато става въпрос за изучаването на първите акорди и мелодии по клавишите. Перфектен и бюджетен вариант са всички модели на CASIO. За да се научите как да свирите на пиано, синтезаторите не са идеални, но за мнозина най-важното е да започнат, а по-късно все още можете да решите дали искате да преминете към пианото или към нещо коренно различно, като инструмент. Съвременната цифрова технология дава възможност да се предложи изключително качество на звука дори при малки цифрови пиана.

Аранжори, синтезатории работни станции за професионалисти

Определено разполагаме с богата гама от най-добрите клавишни инструменти за професионалисти. Ако вече сте над средното ниво или се стремите към него, можем отговорно да ви препоръчаме една от най-прочутите серии на KORG - PA, която предлага професионални аранжори за истински ценители и професионалисти. Високотехнологичния подем на 21ви век превърна обикновените синтезатори в това, да усещате истински оркестър зад гърба си докато свирите, а вие да бъдете диригента! Независимо дали ще изберете korg pa600, korg pa1000 или най-високия клас - korg pa4x, вие ще се насладите на кристалните звуци, които дори няма да повярвате, че се чуват от вашия аранжор! 
Професионален аранжор KORG PA600
Безплатна доставка -11 %
Марка: KORG Наличност: В наличност
Освен че е компактен, евтин и с превъзходен звук, Pa600 е оборудван с най-съвременната колекция от качествени звуци и стилове.Pa600 е брилянтен професионален аранжор, който дестилира звуковата същност и функционалност на серията Pa в компактен и достъпен нов инструмент.Подобно на големите си братя -..
1,759.00лв. 1,563.00лв.
Професионален аранжор KORG PA700
Безплатна доставка -16 %
Марка: KORG Наличност: В наличност
KORG дебютира с най-новия си аранжор в доказаната със своите високи постижения серия - Pa, а именно Pa700. Pa700 има много нови звуци (с Defined Nuance Control (контрол на нюансите) за по-голям реализъм), които поддържат вашите изпълненията свежи и вълнуващи, както и огромно разнообразие от сти..
2,541.00лв. 2,132.00лв.
Професионален аранжор KORG PA700 RD
Безплатна доставка -5 %
Марка: KORG Наличност: В наличност
KORG дебютира с най-новия си аранжор в доказаната със своите високи постижения серия - Pa, а именно Pa700. Pa700 има много нови звуци (с Defined Nuance Control (контрол на нюансите) за по-голям реализъм), които поддържат вашите изпълненията свежи и вълнуващи, както и огромно разнообразие от сти..
2,740.00лв. 2,600.00лв.
Професионален аранжор KORG Pa4X
Безплатна доставка -17 %
Марка: KORG Наличност: В наличност
Изберете перфектния музикален партньор!От легендарния Donca-matic до времената на най-популярните аранжори в света, KORG прекарва десетилетия в новаторски технологии, предназначени да превърнат всяко изпълнение на клавиатурата до най-високо ниво на перфекциозност. Флагманът на KORG Pa4X Professional..
6,355.00лв. 5,271.00лв.
Професионален аранжор KORG PA4X 76
Безплатна доставка -12 %
Марка: KORG Наличност: В наличност
Изберете перфектния музикален партньор!От легендарния Donca-matic до времената на най-популярните аранжори в света, KORG прекарва десетилетия в новаторски технологии, предназначени да превърнат всяко изпълнение на клавиатурата до най-високо ниво на перфекциозност. Флагманът на KORG Pa4X Professional..
6,435.00лв. 5,675.00лв.
Синтезатор KORG KROME 61
Безплатна доставка
Марка: KORG Наличност: В наличност
На сцената. В движение. На върха.Предлагайки пълна гама не-повтарящи се семпли на грандиозния звук от пиано, този синтезатор ще ви накара да преосмислите очакванията си за инструмент в такъв клас. Получавайки името си от гръцката дума, означаваща "цвят", KROME е новият стандарт за звуковите пос..
1,594.00лв.
Марка: M-AUDIO Наличност: В наличност
49 чувствителни клавиши за синтез с естествено усещанеUSB-MIDI връзка за възпроизвеждане на виртуални инструменти, контролиране на софтуера за запис и др.Транспортни и насочващи бутони за управление на всеки записващ софтуер / DAWVolume Fader за по-дълбоко управление на плъгинитеЕргономично проектир..
179.00лв.
M-Audio Keystation 61 MK3
Безплатна доставка
Марка: M-AUDIO Наличност: В наличност
61 чувствителни клавиши за синтез с естествено усещанеUSB-MIDI връзка за възпроизвеждане на виртуални инструменти, контролиране на софтуера за запис и др.Транспортни и насочващи бутони за управление на всеки записващ софтуер / DAWVolume Fader за по-дълбоко управление на плъгинитеЕргономично проектир..
269.00лв.
YAMAHA MONTAGE 6
Безплатна доставка
Марка: YAMAHA Наличност: В наличност
Музика в движениеДобре дошли в новата ера на синтезаторите от компанията, коят ви предостави уникалния DX и изключително популярния Мотив.Основавайки се на наследството на тези две емблематични клавиатури, MONTAGE поставя следващия етап за синтезатори, с усъвършенстван динамичен контрол, масивно съз..
5,557.19лв.
Дигитално пиано KURZWEIL M230 SR със столче
Безплатна доставка
Марка: Kurzweil Наличност: В наличност
Back to sourceAww yiss! We did it! Your code it cleaned! Source code Cleaned code View table2428 Characters Keyboard: 88-Note, fully weighted, graded hammer action with adjustable touch sensitive keys (LK-70M) Keyboard Sensitivity: 10 selectable response levels Display: 5x7..
2,100.00лв.
Дигитално пиано KURZWEIL M90 WH
Безплатна доставка С поръчка
Марка: Kurzweil Наличност: С поръчка
Keyboard: 88 Note fully weighted, hammer-action with touch sensitivity Polyphony: 64 voice Preset Programs: 16 General MIDI: No Demos Songs: 16 Splits/Layers: Yes Transpose: Yes Effects: Reverb and Chorus Metronome: Yes Re..
1,290.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)