КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Китари

Свирене на китара: акустична китара, електрическа китара, класическа китара

Започнете да се обучавате, като начинаещ или просто се насладете на фантастичните звуци на китарите от muzikalenmagazin.bg. Ще получите експертни съвети и ще успеете да намерите инструмента, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ние разполагаме с голям избор от китари от производители като Ortega, Yamaha, Aria, Selner, Dean Guitars, Valencia,  Stagg и други. Независимо дали са акустични, класически, електро-акустични или традиционни класически, електрически китари, укулеле, банджо, мандолини, от инструменти за начално ниво до ръчно изработени шедьоври - огромен избор от акустични и електрически струнни инструменти са готови да засвирят във вашите ръце!


Купете достъпно и лесно китара онлайн

Независимо дали е акустична или електрическа китара, ние имаме правилния инструмент за всеки вкус и бюджет. В онлайн магазина можете да намерите важна информация за инструмента, както и видеоклипове за продукти, които ще ви създадат впечатление за външния вид и звука на инструментите. Винаги може да се свържете с нас при нужда от допълнителна консултация! Естествено можете да закупите и новата си китара директно онлайн, винаги на най-ниски цени, сигурно и удобно с 30 дневна гаранция за връщане на парите, също както и да закупите китара на изплащане с изгодните ни лизингови схеми.


Всичко, което ви трябва за да свирите на китара

Вече имате китара и сега имате нужда от подходящите аксесоари? Предлагаме и китарни усилватели и кубета, китарни ефекти, камиончета за китари, моделиращи усилватели, струни, пикапи, кабели, колани и други.


Свирете на електрическа китара с подходящия усилвател

Звукът на електрическа китара се определя значително от усилвателя, към който е свързана. Онлайн магазинът предлага богата гама от класически усилватели и кубета за китари.