КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

KETRON

Професионален аранжор  KETRON AUDYA 5
Безплатна доставка
Марка: KETRON Наличност: В наличност
Audya е един от най-модерните и популярни аранжорни синтезатори в света. Използва съвременна технология за стрийминг, което означава, че имате на ваше разположение Real Audio Loops за стилове, не само барабанни и перкусионни, но и китарни. С други думи вие може да използвате реално изсвирени музикал..
6,400.00лв.
Професионален аранжор KETRON SD7
Безплатна доставка
Марка: KETRON Наличност: В наличност
KETRON SD7SD7 е наистина новаторски музикален инструмент, предназначен както за професионална, така и за домашна употреба. Новият звуков двигател, аудио барабаните, пълните мултимедийни възможности, хардуерните аранжори за управление / плъзгачите за регулиране на нива, големият сензорен, цветен екра..
5,200.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Ketron, разположен в индустриалната зона на Анкона, е основан през 1981 г. с цел изграждане на електронни музикални инструменти за музиканти-солисти и любители.
От самото начало основната цел на стратегията му беше:
предлагат технологично усъвършенствани продукти, насочени към удовлетворяване на клиентите.
Преносимият орган беше първият инструмент, изграден с аналогова технология. През 1982 г., за да се проследи технологичната еволюция, са приети цифрови технологии и са проектирани нови електронни органи.
Тези производства продължават до 1985 г., когато след рязкото свиване на търсенето на електронни органи, компанията се насочи към други пазарни сегменти и въведе съпътстващи инструменти, включително PROGRAMMER 24.
В първите години деветдесет беше изучаването на технологията за много синтез и резултатът от тази нова технология беше дизайнът на клавиатурата MS60 и модула за разширяване на MS40.
Тези продукти са получили благоразположението на клиентите и са се отличили с дълголетието си, всъщност след повече от осем години все още се предлагат на пазара.
През следващите години компанията представи много други продукти на пазара като клавиатурата на аранжъра X1 и разширителния модул X4, в допълнение към водещия SD1.
Едновременно с това започна производството на цифрово пиано DG20-DG30 и линия DG100. Последният, в разкошен шкаф за опашка, включва прекрасните звуци и функции на флагмана SD1.
В допълнение, два модела преносими пиано завършват линията: GP10A и GP10, предлагани в различни облицовки.
Други наскоро проектирани продукти са: турската версия XD9 и XD9 клавиатури, както и клавиатурата VEGA, която е предназначена за всички, които се нуждаят от изпълнение на арабска музика.
Верен на принципите на произхода, Ketron винаги поставя на първо място удовлетворението на своите клиенти, като прилага най-модерната технология, за да предложи все по-актуални инструменти.