Категории
Вашата кошница

Инструментални микрофони

Марка: BOYA Наличност: В наличност
BOYA BY-BM57 е динамичен микрофон с професионално качество, изработен от изключително здрава и издръжлива конструкция. Той осигурява отлично качество на звука по време на записи на инструменти, вокал..
167.00лв.
Марка: SHURE Наличност: В наличност
Кардиоиден микрофон за динамичен инструментPGA57 ясно възпроизвежда източници на звук в усилени инструменти и акустичен барабан. Предлага се с и без кабел.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТАPGA57 е микрофон с проф..
120.00лв.
Марка: SHURE Наличност: По заявка
Кардиоиден динамичен вокален микрофонPGA58 осигурява отличен звук за водещи и резервни вокални изпълнения. Предлага се с различни опции за кабел и дискретен ключ за включване / изключване.ИНФОРМАЦИЯ З..
130.00лв.
SHURE SM57-LCE - Инструментален микрофон
Безплатна доставка
Марка: SHURE Наличност: В наличност
Dynamic Instrument MicrophoneDynamic cardioid microphone for recording instruments and vocals. Its bright, clean sound and carefully contoured presence rise make it the ideal tool for live performance..
205.00лв.
RODE M5 Matched Pair
Безплатна доставка
Марка: RODE Наличност: В наличност
Проектиран и произведен в Австралия, M5 е компактен ½ ”кардиоиден кондензационен микрофон с нисък шум и пълна честотна характеристика. Резултат от дългогодишния опит в изграждането на всепризнатия мик..
322.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Инструментални микрофони