КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Калъфи и кейсове

Калъфи и кейсове за струнни инструменти

Марка: Cascha
Калъфът за китара CASCHA е идеален за транспортиране и съхранение на вашата класическа китара. Устойчивият на разкъсване външен материал гарантира дълготрайност и перфектна защита от прах. Висококачествената и устойчива на разкъсване чанта може да се носи удобно благодарение на две подсилени дръжки ..
30.00лв.
Марка: Cascha
Калъфът за укулеле на CASCHA е перфектното решение да запазите укулелето си, когато сте в движение. За да се предотврати повреждането на инструмента, този кейс за укулеле е снабден с 5 мм подплата от пяна. Регулируемите презрамки и дръжката за носене са идеални за транспортиране на вашето концертно ..
20.00лв.
Марка: Cascha
Калъфът за сопрано укулелетата на CASCHA е перфектното решение да запазите укулелето си, когато сте в движение. За да се предотврати повреждането на инструмента, този кейс за укулеле е снабден с 5 мм подплата от пяна. Регулируемите презрамки и дръжката за носене са идеални за транспортиране на вашет..
25.00лв.
Марка: Cascha
Калъфът за тенор укулелетата на CASCHA е перфектното решение да запазите укулелето си, когато сте в движение. За да се предотврати повреждането на инструмента, този кейс за укулеле е снабден с 5 мм подплата от пяна. Регулируемите презрамки и дръжката за носене са идеални за транспортиране на вашето ..
25.00лв.
Калъф YAMAHA CASE for CPX-series
По заявка
Калъф YAMAHA THR Bag
По заявка
Марка: YAMAHA
Gigbag for THR 10 / 5Carry bag for THR series amps. Fits all models...
97.86лв.
Калъф за акустична бас китара Stagg STB-10 AB XL
По заявка
Марка: STAGG
Калъф за акустична бас китара STB-10 AB XLНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
55.00лв.
Марка: STAGG
Kалъф за ел. бас китара STB-1 UB Неподплатена материя – найлонДве дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
17.00лв.
Марка: STAGG
Калъф за електрическа бас китара STB-10 TBНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
45.00лв.
Марка: STAGG
Калъф за електрическа китара STB-10 TEНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
45.00лв.
Марка: STAGG
Калъф за електрическа китара STB-10 UBНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
36.00лв.
Калъф за електрическа китара Stagg STB-1 UE
По заявка
Марка: STAGG
Kалъф за електрическа китара STB-1 UEНеподплатена материя – найлонДве дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
17.00лв.
Марка: STAGG
Калъф за електрическа китара STB-10 UEНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
36.00лв.
Марка: STAGG
Калъф за електрическа китара STB-10 UXНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
40.00лв.
Марка: STAGG
Калъф за полуакустична електрическа китара STB-10 SAНайлон, подплатен с 1см. дунапрен Две дълги дръжки за носене – тип раница Една къса дръжкаВид закопчалка: Цип с два водачаЕдин външен джобЦвят: Черен..
40.00лв.
Куфар за бас китара Stagg ABS-RB - правоъгълен
По заявка
Марка: STAGG
Стандартен калъф за бас китара Stagg ABS-RBПодплата: Пяна с висока плътностМатериали: термопласт (ABS), алуминий на страничния обков, черен плюш (отвътре)Голяма дръжкаКлючалки от хромЦвят: Черен..
195.00лв.
Куфар за електрическа китара Stagg ABS-RE - правоъгълен
По заявка
Марка: STAGG
Правоъгълен калъф за електрическа китара Stagg ABS-REПодплата: Пяна с висока плътностМатериали: термопласт (ABS), алуминий на страничния обков, черен плюш (отвътре)Голяма дръжкаКлючалки от хромЦвят: ЧеренРазмери:103 х 34 х 10см. ..
175.00лв.
Показва 1 до 20 от 29 (2 страници)
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!