Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA | muzikalenmagazin.bg
Категории
Вашата кошница

Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA

Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA
Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA
Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA
Безплатна доставка
Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA
Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA
Дигитално пиано CASIO PX-160 WH PRIVIA

Звукова технология

Многоизмерен морфинг AiR източник на звук

Характеристиките на новоразработения многоизмерен морфинг AiR * на CASIOИзточникът на звука отразява вниманието към детайлите при изразяването на богатите, резониращи тонове, присъщи на пианото. Капацитетът на инсталираната памет е разширен, за да се постигне по-голяма продължителност на семплирането и подобрено качество на сигнала. Временните промени в тона, които създават звук, който бихте очаквали само от пиано, започвайки с първоначалния звук и водещи в красиво разширение, докато звукът накрая изчезне, се възпроизвеждат естествено. Дори и дължината на реверберацията може да бъде контролирана по желание от страна на играча чрез корекции, както при акустично пиано. Безпроблемни вариации, които непрекъснато реагират на силата зад всеки удар, не само по отношение на обема, но и по отношение на нюансите на самия звук, вариращи от фини, нежни ppp (pianississimo) до интензивни, мощни fff (fortissimo). Всички 88 клавиша в корпоративния стереорезонансен симулатор, повече от това, което възпроизвежда звуковите низове на роял забележително реалистично. Удоволствието от слушането на акустични промени може да бъде постигнато чрез отваряне на големия пианоподобен капак, инсталиран на моделите от висок клас (PX-860), които поставят специален фокус върху качеството на звука. Тези разработки представляват безпрецедентна еволюция на изразителната сила на цифровото пиано в областите на звука и резонанса.

Нова система високоговорители

Акустиката, произведена от нововъведените истински кръгли високоговорители на PX-160 и силно изтънчения дизайн, осигуряват дълбок и тежък звук, като реализират буйни реверберации, които са от съществено значение за пианото в целия диапазон от ясни, деликатни високи тонове до мощни, достойни, непрекъснати бас тонове.

Различни инструментални тонове.

Скорошното подобряване на качеството на вградените тонове, включително многото инсталирани за електрически пиано и струни, разкрива разнообразни възможности за изпълнение.

Клавиатурна система

Клавиатура за действие с три сензора Scaled Hammer II

Звукът, произведен от акустично пиано, не е само звукът, свързан с ударените ключове. Други струни с честоти, тясно свързани с тези, които произвеждат звуците, също резонират, добавяйки своя звук, за да придадат на музиката уникално богат резонанс. В обикновените цифрови пиана, този струнен резонансен ефект се възпроизвежда практически с низове. Многоизмерният Morphing AiR звуков източник има различен подход, въпреки че използва система String Resonance, включваща стереорезонансен симулатор за всичките 88 клавиша. Резонансът на 88 клавиша се възпроизвежда напълно и естествено. Резонансът, реализиран чрез възпроизвеждане на един тон, се различава от реализирания чрез възпроизвеждане на акорд за възпроизвеждане на получените вариации в резонанса по естествен начин. Това дори дава възможност на играчите да постигат различни резонанси.

Симулирани ключове за абанос и слонова кост

Симулираните клавиши от абанос и слонова кост възпрепятстват приплъзването на пръстите, дължащо се на потта, и създават усещането за удобно прилепване на пръстите, което продължава дори и при продължителни сесии.

Разнообразни функции

Терминалът LINE OUT дава възможност за извеждане на звук от външни високоговорители, в допълнение към вградените високоговорители, което допринася за удоволствието от свиренето на партита или изпълняването на живо на различни места извън дома.

18 висококачествени тона, включително стерео-семплирани пиано тонове

Цифрови ефекти: реверберация (4 вида), хорус (4 вида), блясък, DSP (предварително зададени за някои тонове)

Урок с 60 песни на Музикалната библиотека и 10 песни, заредени от потребителя

Два бутона GRAND PIANO и бутон ELEC PIANO за незабавен достъп

Рекордер: 2 песни х 1 песен, приблизително 5000 бележки

Автоматично изключване.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
 Схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 370.23лв. 3 месеца x 367.03лв. 3 месеца x 372.37лв.
6 месеца x 192.06лв. 6 месеца x 188.86лв. 6 месеца x 194.20лв.
9 месеца x 132.67лв. 9 месеца x 129.47лв. 9 месеца x 134.81лв.
12 месеца x 102.98лв. 12 месеца x 99.77лв. 12 месеца x 105.12лв.
15 месеца x 85.16лв. 15 месеца x 81.96лв. 15 месеца x 87.30лв.
18 месеца x 73.29лв. 18 месеца x 70.08лв. 18 месеца x 75.42лв.
24 месеца x 58.44лв. 24 месеца x 55.23лв. 24 месеца x 60.58лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Свързани продукти