Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO | muzikalenmagazin.bg
Категории
Вашата кошница

Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO

Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Безплатна доставка
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-460 BK CELVIANO

Звукова технология.

Безпрецедентно естествено възпроизвеждане на богата експресивна сила и резонанс на акустично пиано.

Симулиране на приятно деликатно отражение и закръглен резонанс, свързан с пиана.

Многоизмерен морфинг AiR източник на звук.

Характеристиките на новоразработения многоизмерен морфинг AiR на CASIO. Източникът на звук отразява вниманието към детайлите при изразяването на богатите, резониращи тонове, присъщи на пианото. Капацитетът на инсталираната памет е разширен, за да се постигне по-голяма продължителност на семплирането и подобрено качество на сигнала. Временните промени в тона, които създават звук, който бихте очаквали само от пиано, започвайки с първоначалния звук и водещи в красиво разширение, докато звукът накрая изчезне, се възпроизвеждат естествено. Дори и дължината на реверберацията може да бъде контролирана по желание от страна на играча чрез корекции, както при акустично пиано. Безпроблемни вариации, които непрекъснато реагират на силата зад всеки удар, не само по отношение на обема, но и по отношение на нюансите на самия звук, вариращи от фини, нежни ppp (pianississimo) до интензивни, мощни fff (fortissimo). Всичките 88 клавиша включват стереорезонансен симулатор, който освен това възпроизвежда звуците на струните на роял изключително реалистично. Удоволствието от слушане на акустични промени може да се постигне чрез отваряне на големия пианоподобен капак, инсталиран на моделите от висок клас (AP-650M, AP-460), които поставят особен фокус върху качеството на звука. Тези разработки представляват безпрецедентна еволюция на изразителната сила на цифровото пиано в областите на звука и резонанса.

Клавиатурна система.

Естествено възпроизвеждане. Чувствайте се приближаващи се от това, че на Grand Piano Firm докоснете, че превръща мислите на играча в звук.

Клавиатура за действие с три сензора Scaled Hammer II, с уникален звук на великото пиано.

Разликата между звуковите структури на рояла и дигиталното пиано се явява, като разлика във времето, от момента на възпроизвеждане на инструмента, докато звукът не се чуе. Новата три-сензорна клавиатура с мащабно действие за удари с чук реагира чрез включване на система с три сензора, които разпознават докосванията на клавишите последователно.

Симулирани клавиши от абанос и слонова кост с оптимално удобство за игра.

Бутоните със симулирано абанос и слонова кост предлагат луксозно усещане и текстура, както и гладкото докосване на клавиатурата на пиано. Детайлното деформиране на повърхността на фиксиращата повърхност предотвратява приплъзването на пръстите, дължащо се на потта, и придава усещане за перфектно прилягане на пръста, дори когато играете продължително време.

Lid Simulator възпроизвежда звуковите ефекти в резултат на отворен капак.

Силата на звука и качеството се променят, когато капакът на роял е повдигнат или спуснат. Симулаторът на капака възпроизвежда същите акустични ефекти за по-голямо удоволствие от цифровото пиано. Акустичните ефекти от отварянето и затварянето на капака са симулирани с фини детайли. Звукът на пианото, който търсите, докато играете е винаги на разположение за вашето удоволствие, като изберете степента, до която капакът се повдига или спуска.

Безпрецедентна еволюция на дигиталното пиано.

Звукът, произведен от акустично пиано, не е само звукът, свързан с ударените ключове. Други струни с честоти, тясно свързани с тези, които произвеждат звуците, също резонират, добавяйки своя звук, за да придадат на музиката уникално богат резонанс. В обикновените цифрови пиана, този струнен резонансен ефект се възпроизвежда практически с низове. Многоизмерният Morphing AiR звуков източник има различен подход, въпреки че използва система за "резонанс на низове", включваща стереорезонансен симулатор за всичките 88 клавиша. Резонансът на 88 клавиша се възпроизвежда напълно и естествено. Резонансът, реализиран чрез възпроизвеждане на един тон, се различава от реализирания чрез възпроизвеждане на акорд за възпроизвеждане на получените вариации в резонанса по естествен начин. Това дори дава възможност на играчите да постигат различни резонанси.

Симулатор за изключване на бутоните, който възпроизвежда тонални вариации в резултат на освобождаване на пръста

Дължините на реверберациите и изразите, които произвежда пианото, варират в зависимост от скоростта, с която играчите освобождават пръстите си след докосване на клавишите. Новата система за клавиатура включва Key Off Simulator, който възпроизвежда естествено тези нюанси, произтичащи от ключовото съобщение. В резултат на това се изразяват автентични реверберации, които се чувстват точно като тези на роял.

Амортисьор Резонанс * 1 постига по-естествено красив резонанс от педал

Дълбокият, красив резонанс, произтичащ от използването на педал на амортисьора, също се възпроизвежда естествено чрез стереорезонансен симулатор, инсталиран на всичките 88 клавиша, подход, който се различава от конвенционалната симулирана репродукция, използваща ефекта на обработката. Вниманието към детайла е толкова силно, че да симулира резонанса, създаден от самото повдигане на амортисьорите, когато е натиснат педалът. Непрекъснато променяща се система е приета за педала на амортисьора, освен това, възпроизвеждайки дори фините промени в реверберацията, които възникват в отговор на деликатния натиск, упражняван от частичната работа на педала. Това дава възможност на играчите да използват педал за постигане на грациозно изразителни изпълнения.

Симулатор на зала.

Функцията Hall Simulator симулира различните акустични характеристики на световно известните концертни зали, от чиста реверберация с изключителна тонална прозрачност до свободен дух, ослепителна реверберация. Усъвършенстваната система за изравняване осигурява пълното наслаждение на пианиста от жизненоважен звук на пиано.


Keyboard 88-key, Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II, Simulated ebony and ivory keys
Touch Response 3 sensitivity levels, Off
Sound Source AiR Sound SourceString Resonance, Damper Resonance, Damper Noise, Hammer Response, Lid Simulator, Key Off Simulator
Maximum Polyphony 256
Tones 18 built-in tones: Grand Piano (Concert, Modern, Classic, Mellow, Bright), Elec Piano1, Elec Piano2, FM E. Piano, 60's E. Piano, Harpsichord, Vibraphone, Strings 1, Strings 2, Pipe Organ, Jazz Organ, Elec Organ 1, Elec Organ 2, Bass (LOWER)
Layer/Split Layer(Excluding bass tones), Split(Low-range bass tones only)
Digital Effects Hall Simulator (4 types), chorus (4 types), brilliance(-3 to 0 to 3), DSP (built into some tones)
Built-in Songs 10 (Concert Play), 60 (Music Library) songs
Song Expansion 10 songs (max.) Up to approximately 90 KB/song
Lesson Function Part on/off (Lesson part: right hand/left hand)
Metronome Beats: 0 to 9 (Tempo range: quarter note = 20 to 255)
Recorder [MIDI Recorder] 2 tracks x 1 song, approximately 5,000 notes maximum, real-time recording/playback[Audio Recording] 44.1 kHz WAV Format / up to approximately 25 min. per song
Other Functions Grand piano button x 2 (Concert, Modern), ELEC PIANO buttonDuet functionOctave shift: ±2 octavesPanel lockSlide-type keyboard cover
Key Transpose 2 octaves (-12 to +12 semitones)
Tuning Control A4 = 415.5 Hz - 440.0 Hz - 465.9 Hz
Pedals 3 pedals (damper, soft, sostenuto)*damper = seamless operation
MIDI This product is not equipped with MIDI terminals. MIDI communication between the product and a computer is performed using the USB port.
Speakers 12cm x 2 + 5cm x 2 (2-way 4 speakers)
Amp Output 20W + 20W
Input/Output Terminals Headphones (standard stereo jack) x 2LINE OUT (L/MONO, R)USB: type A, type BExternal power (24V DC) ?*USB cable (A-B type) required to use USB terminal for computer connection.
Power Requirements AC adaptor: AD-E24250LW
Dimensions (W x D x H) 1,377 x 427 x 840mm(Top board closed.)(w/o music stand, corner brackets)
Weight 40.5kg
Body Color/Finish AP-460BK: Black wood tone finishAP-460BN: Oak tone finishAP-460WE: White wood tone finish
Included Accessories Adjustable-height piano bench, AC adaptor (AD-E24250LW), score book, music stand, headphone hook

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
 Схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 676.73лв. 3 месеца x 670.88лв. 3 месеца x 680.65лв.
6 месеца x 351.07лв. 6 месеца x 345.21лв. 6 месеца x 354.98лв.
9 месеца x 242.51лв. 9 месеца x 236.65лв. 9 месеца x 246.42лв.
12 месеца x 188.24лв. 12 месеца x 182.37лв. 12 месеца x 192.14лв.
15 месеца x 155.67лв. 15 месеца x 149.81лв. 15 месеца x 159.58лв.
18 месеца x 133.96лв. 18 месеца x 128.10лв. 18 месеца x 137.87лв.
24 месеца x 106.82лв. 24 месеца x 100.96лв. 24 месеца x 110.73лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Свързани продукти