Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO | muzikalenmagazin.bg
Категории
Вашата кошница

Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO

Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Безплатна доставка
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO
Дигитално пиано CASIO AP-270 WE CELVIANO

Звукова технология.

Безпрецедентно естествено възпроизвеждане на богата експресивна сила и резонанс на акустично пиано.

Многоизмерен морфинг AiR източник на звук

Характеристиките на новоразработения многоизмерен морфинг AiR на CASIO. Източникът на звука отразява вниманието към детайлите при изразяването на богатите резониращи тонове, присъщи на пианото. Капацитетът на инсталираната памет е разширен, за да се постигне по-голяма продължителност на семплирането и подобрено качество на сигнала. Временните промени в тона, които създават звук, който бихте очаквали само от пиано, започвайки с първоначалния звук и водещи в красиво разширение, докато звукът накрая изчезне, се възпроизвеждат естествено. Дори и дължината на реверберацията може да бъде контролирана по желание от страна на изпълнителя чрез корекции, както при акустично пиано. Безпроблемни вариации, които непрекъснато реагират на силата зад всеки удар, не само по отношение на обема, но и по отношение на нюансите на самия звук, вариращи от фини, нежни ppp (pianississimo) до интензивни, мощни fff (fortissimo). Всичките 88 клавиша включват стереорезонансен симулатор, който освен това възпроизвежда звуците на струните на роял изключително реалистично. Удоволствието от слушане на акустични промени може да се постигне чрез отваряне на големия пианоподобен капак, инсталиран на моделите от висок клас (AP-650M, AP-460), които поставят особен фокус върху качеството на звука. Тези разработки представляват безпрецедентна еволюция на изразителната сила на цифровото пиано в областите на звука и резонанса.

Памет с по-голяма вместимост.

Акустичното ниво, постигнато от дигиталното пиано, се определя от капацитета на паметта, която съхранява звуци след вземане на проби. Новата памет с голям капацитет, разполагаща с капацитет над три пъти повече от предишните ни модели (преобразувана линейно), е инсталирана за многоизмерния Morphing AiR звуков източник. Капацитетът за вземане на проби от данни за вълновата форма се е увеличил драматично, което позволява естественото възпроизвеждане на деликатните промени във вълните, свързани с концертните рояли. Качеството на звука и резонанса са постигнали удивителна еволюция, осъзнавайки способността да произвеждат едновременни звуци, съдържащи до 256 ноти в моделите от висок клас (AP-650M, AP-460).

Цифровите пиана обикновено компресират и записват данни от вълновата форма в тяхната вградена памет. След това тези данни се разширяват и възпроизвеждат при извикване. Както в случая на компресирани аудио данни, като например MP3, така възпроизведеният звук просто не може да избегне влошаване на оригиналния звук. Но усъвършенстваната технология Lossless Audio Compression, приета за многоизмерния Morphing AiR звуков източник на CASIO, направи възможно възпроизвеждането на звуци без това влошаване на оригиналното качество на звука. Това позволява да се насладите на музикални изпълнения с акустика, която е неизмеримо по-близо до естествените звуци на пиано.

88-ключов стереорезонансен симулатор, възпроизвеждащ дълбок акустичен пиано резонанс.

Селекция между 2 легендарни звука на роял.

Инсталираните звуци на два световно известни рояла се избират поотделно в зависимост от жанра на изпълняваната музика и средата за изпълнение.

Превъзходен инструмент за мощни, богато възбуждащи се изпълнения. Той възпроизвежда класически звуци от роял в диапазона от меки, деликатни тонове до силни, мощни тонове, в зависимост от теглото на натискане на клавишите.

Това е правилният избор за ярки, пищни изпълнения. Това прави неговото присъствие усещане с ясен звук, дори, когато се играе в група. Тоналността му е идеално подходяща за джаз и поп музика.

Клавиатурна система

Естествено възпроизвеждане. Чувствайте се приближаващи се от това, че на Grand Piano Firm докоснете, че превръща мислите на играча в звук.

Клавиатура за действие с три сензора Scaled Hammer II, с уникален звук на великото пиано.

Разликата между звуковите структури на рояла и дигиталното пиано се явява, като разлика във времето, от момента на възпроизвеждане на инструмента, докато звукът не се чуе. Новата три-сензорна клавиатура с мащабно действие за удари с чук реагира чрез включване на система с три сензора, които разпознават докосванията на клавишите последователно.

Симулирани клавиши от абанос и слонова кост с оптимално удобство за игра.

Бутоните със симулирано абанос и слонова кост предлагат луксозно усещане и текстура, както и гладкото докосване на клавиатурата на пиано. Детайлното деформиране на повърхността на фиксиращата повърхност предотвратява приплъзването на пръстите, дължащо се на потта, и придава усещане за перфектно прилягане на пръста, дори когато играете продължително време.

Безпрецедентна еволюция на дигиталното пиано

Резонанс на демпфера постига по-естествено красив резонанс от педал.

Дълбокият, красив резонанс, произтичащ от използването на педала на амортисьора, също се възпроизвежда естествено чрез стереорезонансен симулатор, инсталиран на всичките 88 клавиша, подход, който се различава от конвенционалната симулирана репродукция, използваща ефекта на обработка. Вниманието към детайла е толкова силно, че симулира резонанса, създаден от самото повдигане на амортисьорите, когато се натисне педала.


Keyboard 88-key, Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II, Simulated ebony and ivory keys
Touch Response 3 sensitivity levels, Off
Sound Source AiR Sound SourceDamper Resonance, Hammer Response, Damper Noise
Maximum Polyphony 192
Tones 22 built-in tones: Grand Piano 1 (Concert, Mellow, Bright), Grand Piano 2 (Concert, Mellow, Bright), Modern Piano, Rock Piano, Jazz Piano, Elec Piano 1, Elec Piano 2, FM E. Piano, 60`s E. Piano, Harpsichord, Vibraphone, Strings 1, Strings 2, Pipe Organ, Jazz Organ, Elec Organ 1, Elec Organ 2, BASS (LOWER)
Layer/Split Layer (Excluding bass tones), Split (Low-range bass tones only)
Digital Effects Reverb (4 types), Chorus (4 types), Brilliance (-3 to 0 to 3), DSP (built into some tones)
Built-in Songs 10 (Concert Play), 60 (Music Library)
Song Expansion 10 songs (max.) Up to approximately 90 KB/song
Lesson Function Part ON/OFF (Lesson part: Right hand/Left hand)
Metronome Beats: 0 to 9 (Tempo range: quarter note = 20 to 255)
MIDI Recorder 2 tracks x 1 song, approximately 5,000 notes maximum, real-time recording/playback
Other Functions Connection to AppGRAND PIANO 1 button, GRAND PIANO 2 buttonDuet ModeTemperaments (preset scale): Equal + 16 other typesAuto Power Off: Off after approx. 4 idle hours (default setting)Octave shift: ±2 octavesOperation LockSlide-type keyboard cover
Key Transpose 2 octaves (-12 semitones ~ 0 ~ +12 semitones)
Tuning Control A4 = 415.5 Hz ~ 440.0 Hz ~ 465.9 Hz
Pedals 3 pedals (damper, soft, sostenuto)*damper = on/off
MIDI This product is not equipped with MIDI terminals. MIDI communication between the product and a computer is performed using the USB port.
Speakers 12cm x 2
Amp Output 8W + 8W
Input/Output Terminals PHONES/OUTPUT x 2 (Stereo standard)USB: type BExternal power (12V DC)*USB cable (A-B type) required to use USB terminal for computer connection.
Power Requirements AC adaptor: AD-A12150LW
Dimensions (W x D x H) 1,417 x 432 x 821mm(w/o music stand)
Weight 36.6kg
Body Color/Finish AP-270BK: Black wood tone finishAP-270WE: White wood tone finishAP-270BN: Oak tone finish
Included Accessories Piano Bench, AC Adaptor (AD-A12150LW), Music Stand

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
 Схеми на изплащане:
tbi_logo bnp_logo unicredit_logo
3 месеца x 575.26лв. 3 месеца x 570.28лв. 3 месеца x 578.58лв.
6 месеца x 298.42лв. 6 месеца x 293.44лв. 6 месеца x 301.75лв.
9 месеца x 206.15лв. 9 месеца x 201.17лв. 9 месеца x 209.47лв.
12 месеца x 160.01лв. 12 месеца x 155.03лв. 12 месеца x 163.33лв.
15 месеца x 132.33лв. 15 месеца x 127.34лв. 15 месеца x 135.65лв.
18 месеца x 113.87лв. 18 месеца x 108.89лв. 18 месеца x 117.19лв.
24 месеца x 90.80лв. 24 месеца x 85.82лв. 24 месеца x 94.12лв.
При покупка онлайн на кредит, поръчайте продукта и преминете към финализиране на Вашата поръчка, като изберете метод "Покупка на изплащане/стоков кредит" и желаната от Вас схема за разсрочено плащане. Финализирайте Вашата поръчка.
*Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Свързани продукти