Категории
Вашата кошница

CASIO

Детски синтезатор CASIO CTK-1500
Безплатна доставка
Марка: CASIO Наличност: В наличност
Денс музикален режимЛесно възпроизвеждане на танцова мелодия - Докосването на клавишите е всичко, което е необходимо за възпроизвеждане на танцова музика, изразяваща настроение на DJ. Или можете да из..
199.00лв.
Детски синтезатор CASIO CTK-240
Безплатна доставка
Марка: CASIO Наличност: В наличност
Тънък, лесен за използване модел с 49 клавиша.Внимателно подбрани, за да се забавлявате с клавиатура* Поради ограничения на авторското право, някои мелодии може да не бъдат включени в книгата с песни...
200.00лв.
Марка: CASIO Наличност: В наличност
Повече от просто играчка - в крайна сметка малките деца ще се забавляват много, свирейки на 32 клавиша още от самото начало. Мини-клавиатурите SA-46 и SA-47 идват с нов източник на звук и 8-нотна поли..
92.00лв.
Марка: CASIO Наличност: В наличност
44-те клавиши на Casio SA-78 предлагат на децата най-важното, за да изсвирят най-важните си първи мелодии. 100 тона, 50 ритма и 10 интегрирани песни осигуряват разнообразие. Източникът на LSI звук и п..
115.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Корпоративното кредо на Casio е "творчество и принос". То изразява ангажимента на компанията да допринася за обществото, като предлага оригинални, полезни продукти, които само Casio може.

Продукти с иновативни функции помагат на хората в ежедневния им живот и поддържат обществото да се движи напред. Те също така доставят радост на хората и помагат за създаването на нова култура. Когато дори един-единствен нов продукт се възприеме широко, се развиват нови пазари, което от своя страна насърчава растежа в свързани индустрии. Това е историята на приноса на Casio за иновативни продукти на обществото, които подобряват живота на хората.


Casio е един от водещите международни производители на малки електронни устройства и е световно известен с цифрови часовници , цифрови фотоапарати , калкулатори , прожектори , системи за касови апарати и музикални инструменти . Casio синтезаторите от 80-те вече са заветни култови обекти - днес Casio се фокусира върху преносими клавиатури и цифрови пиано , като японският производител винаги е изненадващ. Научаването да свири на клавиатура или да свири на пиано може да даде възможност на инструментите на Casio на достъпна цена и да предложи много функциидалеч по-скъпи инструменти. В началото на 2016 г. Casio предизвика сензация с нова цифрова серия за пиано - Celviano Grand Hybrid . Дигиталното пиано е разработено от Casio в тясно сътрудничество с традиционната немска компания Bechstein и е оборудвано с ключове от реално дърво и специален механизъм за чук .


CASIO мини клавиатури, преносими клавиатури, сценични пиано, цифрови пиано и синтезатори

Продуктовото портфолио Casio започва с инструменти за нашите малки, които правят първите си музикални стъпки с клавиатура. Клавиатури с мини клавиши , преносими клавиатури с интегрирана система за обучение с осветени клавиши . Ценовите начинаещи начинаещи получават много в моделите CDP: звук, клавиатура и ефекти. Визуално блестят и компактните пиано на марката.

Ако искате повече гъвкавост и потенциал, разгледайте инструментите от серията Privia - мощни цифрови пиано за домашна употреба и като преносими инструменти за движение . на Celviano- това е името на майсторския клас от Casio: висококачествени цифрови пиано с добро качество на звука и елегантен дизайн. Върхът на Celvianos е Grand Hybrid , който се доближава до автентичното усещане на истинско роял с истински дървени клавиши и механизъм за чук.