КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

BOYA

Няма производители в списъка.

Предназначен, както за професионалистите, които записват и създават музика в звукозаписните студиа, така за всички влогъри и видео криейтъри, а защо не и за любителите на създаването на видео съдържание!

BOYA e висококачествена марка БЕЗ аналог на пазара при предоставянето на най-добро съотношение между цена и производителност. Продуктите, които предлага са кондензаторни микрофони, микрофони за видеокамемери, мобилни телефони, цифрови периферни аудио устройства и различни видове аксесоари. Компанията разполага с централна лаборатория и работи с различни електроакустични институции за научноизследователска и развойна дейност, обхващаща всички видове микрофони във всяка една област.

Марката стартира работа през 2007 г., като в момента е една от водещите компании в Китай, специализирана в производство на микрофони за DSLR камери, видеокамери, аудио записи, аксесоари за мобилни телефони и др.

BOYA се занимава с две основни категории бизнес: фотографски аудио периферни устройства и цифрови периферни устройства. BOYA разполага с десетки микрофони и аксесоари главно предназначени за GoPro, Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra и други международни марки цифрови, огледално-рефлексни камери и видеокамери, както и за Iphone, Ipad и Ipod touch. 

Всеки от нашите продукти предоставя истинска страст и ноу-хау за отлично звуково изживяване при записи в студио, създаване на видео съдържание за влогове, подкаст продукции, любителско и професионално заснемане на видео.