КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

BOYA

Марка: BOYA
Адаптерът BOYA 35C-XLR Pro преобразува 3,5 мм вход за мини жак към мъжки XLR изход, позволява ви да свържете микрофон с мини жак изход към професионален миксер, камера или друго устройство с XLR вход, като включва и интегрирано фантомно захранване...
39.00лв.
Марка: BOYA
Адаптерът BOYA 35C-XLR преобразува 3,5 мм вход за мини жак към мъжки XLR изход, позволява ви да свържете микрофон с мини жак изход към професионален миксер, камера или друго устройство с XLR вход...
29.00лв.
Марка: BOYA
С комплект от две слушалки с тегло под 5 грама BOYA BY-AP1 е най-компактната и удобна earbuds True Wireless система.Можете да изберете най-подходящите тапа за уши за себе си от 2 различни размера в опаковката, и се насладете на приятната музика, докато спортувате, пътувате или сте сами със себе..
129.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-AP4 са нови слушалки, които се открояват с изключителна лекота, модерен и ергономичен дизайн, издържлива батерия и висококачествен звук. Характеристики: Модел BY-AP4 Bluetooth версия 5.0 Честотен диапазон 20HZ-20kHZ Обхват ≥10m Капацитет на батерията на с..
169.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BCA6 е микрофонен кабел/адаптер с вграден предусилвател, свързващ XLR динамичен микрофон, XLR кондензаторен микрофон с батерия с 3,5 мм TRRS оборудване.Той е съвместим с iOS устройства (iPod, iPhone и iPad), телефони и таблети с Android и всички други устройства, които имат еднакъв вход за с..
102.00лв.
BOYA BY-BCA60 XLR към TRRS адаптер
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-BCA60 е професионален XLR аудио адаптер, специално проектиран за свързване на XLR микрофон към мобилни устройства, днабден с фантомно захранване от 48V на стандартен XLR микрофон, което дава възможност да свържете всеки един самостоятелен или самозахранващ се XLR микрофон към устройство, кое..
219.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BCA7 е микрофонен адаптер с Lightning конектор за iOS устройства (iPhone, iPod touch, iPad).  Той позволява до 24bit / 48kHz  и е с интегриран предусилвател за свързване на XLR динамичен микрофон или кондензаторен микрофон с батерия, със iOS оборудване.Вграден 3,5 мм (1/8 ") стерео..
179.00лв.
BOYA BY-BCA70 адаптер XLR към Lightning
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-BCA70 е професионален XLR аудио адаптер, който е специално проектиран за увеличаване на съвместимостта на вашия XLR микрофон към повечето мобилни устройства. Включени в комплекта са три отделни аудио кабела: USB Type-C, lightning и USB-A.BY-BCA70 позволява на всички XLR микрофони да бъдат съ..
219.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM2021 е супер-кардиоиден видео микрофон тип "пушка", който предлага много по-добър звук и производителност, отколкото при използване на вградените микрофони при смартфони, таблети, камери, видеокамери и други. С включен TRRS и TRS аудио конектор, той е съвместим със смартфони, таблети, DSLR..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3011 е компактен и здрав, насочен, кондензаторен микрофон, който може да подобри качеството на звука на видеоклиповете на в сравнение с това от вградените микрофони. С включени TRS кабел и TRRS изходен кабел, той може да се използва за смартфони, таблети, DSLR камери, видеокамери, компютри..
89.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3030 е суперкардиоиден, кондензаторен микрофон, 3,5-милиметров конектор, което го прави съвместим с DSLR апарати, видеокамери, аудио рекордери, снабдени с 3,5 мм вход за микрофон.Той разполага с интегрирана анти-шокова поставка, който може да се монтира на камера или boompole, и е подходящ..
149.00лв.
BOYA BY-BM3031 видео микрофон
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-BM3031 е суперкардиоиден, кондензаторен микрофон тип "пушка" (shotgun), който осигурява висококачествен звук за DSLR фото-апарати, видеокамери, аудио рекордери и други.Той разполага с превключвател за усилване на три нива, който осигурява усилване до +20 dB, усилване до 0 dB, или до -10 dB ,..
199.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM57 е динамичен микрофон с професионално качество, изработен от изключително здрава и издръжлива конструкция. Той осигурява отлично качество на звука по време на записи на инструменти, вокали или събития на живо. Компактният дизайн позволява лесно свързване с всяко устройство с 6,35 ..
160.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-BM58 е кардиоиден, динамичен, вокален микрофон, който е вашият идеален избор за перфектното улавяне на звука от пеене или реч, в приложения като сцена на живо, театър, репетиции, срещи и др. Компактният дизайн позволява лесно сдвояване с всяко устройство с 6,35 мм жак за микрофон.Характерист..
160.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-C03 е висококачествена, Shock Mount стойка за микрфон, проектирана специално за BOYA BY-VM300PS и  BOYA Y-V02, както и за микрофони с диаметър от 40мм до 48мм...
20.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-C04 е качествена анти-шокова стойка за моделите BOYA BY-PVM1000 и BY-PVM1000L, която значително намалява шума на микрофона, причинен от вибрации, държане в ръка и др...
30.00лв.
Марка: BOYA
BOYA BY-CIP2 е създаден, за да ви позволи да свържете 3,5мм женски TRS жак към интелигентни устройства, като iphone, ipad или Android устройства.Разполага със позлатени конектори и екранирана конструкция. ..
14.90лв.
BOYA BY-DM10 UC микрофон тип бршка за USB и Type-C устройства
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-DM10 UC е професионално аудио решение за вашите Android устройства, също както и за Mac или Windows компютри.Този lavalier микрофон помага за улавяне на чист и висококачествен звук по време на реч, презентация, запис на курсове и други приложения. Вграденат..
219.00лв.
BOYA BY-DM20 двуканален комплект за звукозапис
Безплатна доставка
Марка: BOYA
BOYA BY-DM20 е многофункционален комплект за аудио записи с 2 микрофонни / линейни аудио входа и 1 аудио изход. Това е професионално звуково решение за iOS устройства, устройства с Android Type-C или лаптоп. Може да се използва в широк спектър от приложения, включително: интервюта, продуциране на но..
269.00лв.
Показва 1 до 20 от 59 (3 страници)

Предназначен, както за професионалистите, които записват и създават музика в звукозаписните студиа, така за всички влогъри и видео криейтъри, а защо не и за любителите на създаването на видео съдържание!

BOYA e висококачествена марка БЕЗ аналог на пазара при предоставянето на най-добро съотношение между цена и производителност. Продуктите, които предлага са кондензаторни микрофони, микрофони за видеокамемери, мобилни телефони, цифрови периферни аудио устройства и различни видове аксесоари. Компанията разполага с централна лаборатория и работи с различни електроакустични институции за научноизследователска и развойна дейност, обхващаща всички видове микрофони във всяка една област.

Марката стартира работа през 2007 г., като в момента е една от водещите компании в Китай, специализирана в производство на микрофони за DSLR камери, видеокамери, аудио записи, аксесоари за мобилни телефони и др.

BOYA се занимава с две основни категории бизнес: фотографски аудио периферни устройства и цифрови периферни устройства. BOYA разполага с десетки микрофони и аксесоари главно предназначени за GoPro, Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra и други международни марки цифрови, огледално-рефлексни камери и видеокамери, както и за Iphone, Ipad и Ipod touch. 

Всеки от нашите продукти предоставя истинска страст и ноу-хау за отлично звуково изживяване при записи в студио, създаване на видео съдържание за влогове, подкаст продукции, любителско и професионално заснемане на видео.