Месецът на жената дойде, а с него и дежурните въпроси: Как да изненадаме любимата. Някои жени пък твърдо застават зад идеята да не чакат своите подаръци, а да си ги осигурят сами. Независимо дали обичате да Ви подаряват, или подарявате сами на себе си, винаги е по-омайващо да знаеш, че продуктът, който използваш е не само популяризиран, но и използван от някоя световна звезда.

През последните години социалните мрежи се превърнаха в канал, който неимоверно сближи обикновения потребител и знаменитостите. Неволно или не, последвайки своя любим музикант, инфлуенсър, модел, ти ставаш част от неговото ежедневие, храниш се с него, радваш се с него, дишаш с него. Но манията да бъдеш в нечии чужди обувки има и своите положителни черти, а именно улеснява решението при покупка. Нека се замислим за стотиците, хиляди видеа, в който популярни хора тестват продукти и дават ревюта за тях. Мисълта, че ти не си единствения, който използва артикула още повече подсилва желанието склонността, казвайки си „Защо пък не ?“

В днешната поредица ще представим на вниманието Ви 5 музикални инструмента, които не само могат да бъдат забелязани в социалните каналина на звездите, но  са се превърнали в част от  техния антураж.

 

Любимецът на известните SHURE BETA 58A Вокален динамичен микрофон

Безспорно вокалният динамичен микрофон от серията SHURE BETA е избран от над 120 музиканти, превърнал се в задължителна част от техния перформънс. Музикалният инструмент съчетава в себе си качество на достъпна цена, превръщайки се в подходящо средство както за вокали, така и за бек вокали. Кърт Кобейн, Джон Майър, Пол Макартни, Елтън Джон, Джон Бон Джови, Соко са само част от звездните притежатели на SHURE BETA 58A.Със своята технология, ограничаваща микрофониите, инструментът без съмнение пленява и сърцата на едни от най-обичаните банди, а именно Cold Play. Чистият звук, излизащ от микрофона, в унисон с чувствения глас на Крис Мартин, са причина песента Scientist да  бъде бурно приета с ръкопляскане овации от феновете на бандата.

 

Звезден контролер Pioneer CDJ-2000NXS2

Наследник на CDJ-2000NXS, контролерът съчетава в себе си Qwerty клавиатура и многоцветен сензорен екран, работейки с много по-добра резолюция, отколкото своя предшественик. Без съмнение това е изборът на повече от 20 диджеи, превръщайки го в перфектният инструмент за разтърсващо парти. Музикалният продуцент Deadmau5 се доверява на Pioneer CDJ-2000NXS2, бъдейки наясно, че за него няма нищо по-важно от звука, който се произвежда от контролера и че именно това е рецептата за качествен купон.

През 2016 година на Qlimax, фестивал в Нидерландия, немският продуцент и диджей Angerfist взривява феновете с 45 сет от тракове, преобръщайки представите за музикално изживяване. Техниката, съчетана с професионализъм и толкова изчистен звук държеше меломаните на крака по време на целия шедьовър. Ето от такъв тип изпълнение определено имат нужда представителите на елелктро музика в България.

 

Рок синтезатор KORG KROME 61

Музикалните инструменти от KORG несъмнено се превърнаха в запазената марка на рок група REO Speedwagon, чиято песен Keep on Loving you и до днес е повод за хиляди женски въздишки. През 2014 година Neal Doughty е забелязан да свири със своя KORG KROME 61 на концерт в Cedar Park, Тексас.

Младият рок музикант Tommy Giles Rogers, който е един от основателите на бандата Between the Buried and Me, също вярва в достойнствата на инструмента, превръщайки го в част от своите любими музикални инструменти през 2013 година. Той описва детайлно характеристиките на синтезатора, даваш възможност на потребителите да „видят“ продукта от близо и да вземат по-лесно решение дали да го закупят.

 

Кралски синтезатор YAMAHA MONTAGE 6

Съчетавайки най-доброто от DX и Мотив, MONTAGE 6 е следващо ниво на революцията в синтезаторите, произведено с 61 или 76 клавиша. Именно, поради иновационния си характер, Дейвид Браян, клавишният изпълнител на обичната от малки и големи група Bon Jovi, залага на него при един от концертите на бандата. Удовлетворението, с което свири изпълнителят струят от очите му, поради, което сме склонни да повярваме, че YAMAHA MONTAGE 6 е не само синтезаторът на звездите, но и за онези, които живеят, за да бъдат на музикалната сцена и чрез музиката си да даряват щастие на околните.

Друг голям почитател на марката, и по-конкретно на MONTAGE 6, е основателят на рок групата Toto, както и последният жив брат от фамилия Porcaro-Steven Porcaro. И като всеки друг доволен потребител, сдобил се току-що с най-мечтания продукт, и решил да се похвали с него, поставя MONTAGE 6 върху MONTAGE 8.

 

Микрофонът на диджеите Rode NT2-A

С изчистения си златист дизайн и удобно разположение на тялото, Rode NT2-A е един от любимците на едни от най-популярните диджеи, а именно Hardwell и Fedde le Grand. Музикалният инструмент може да бъде забелязан в клипа на Hardwell, както и в снимка в социалните мрежи, публикувана от Fedde le Grand. А щом едни от най-добрите диджеи вече го изпробваха и споделиха мнение за него, посредством социалните си профили , просто ще заключим, че си струва да му се даде шанс, още повече, че производителите му предоставят гаранция от 10 години. Разбира се, Rode NT2-A е чудесен помощник при записването на песни и подкасти.

Източник: https://equipboard.com