КАТЕГОРИИ
Вашата кошница

Блог

20 окт. Различните видове слушалки
Милчев Добромир 0 450
Koй тип cлyшaлĸи ca нaй-пoдxoдящи зa мeн? Kaĸъв тип cлyшaлĸи тpябвa дa ĸyпя? Kaĸвo oзнaчaвaт paзличнитe xapaĸтepиcтиĸи нa cлyшaлĸитe? Πoлyчaвaмe тeзи зaпитвaния eжeднeвнo, ĸoгaтo cтaвa въпpoc зa paз..
05 март Музикални инструменти и оборудване, което използват световните звезди
Милчев Добромир 0 906
Месецът на жената дойде, а с него и дежурните въпроси: Как да изненадаме любимата. Някои жени пък твърдо застават зад идеята да не чакат своите подаръци, а да си ги осигурят сами. Независимо дали обич..
22 ноем. Как да изберем подходяща цигулка?
Милчев Добромир 0 2067
В тази статия,ще ви дадем съвети при закупуването на цигулка,за да можете да направите правилният избор. Макар, че най-често цигулката създава представа за деликатен и красив оркестров инструмент и о..
30 окт. Видове тонколони,техните конфигурации и спецификации
Kotev Stanimir 0 1358
Една от най-видимите и със сигурност най-чуваемите части на озвучителната система са тонколоните. Те приемат изпратените към тях електрически сигнали и ги преобразуват в акустична енергия (звукови въл..
29 авг. Основни елементи на музиката
Милчев Добромир 0 1555
Чували ли сте някога думата метрум? А замисляли ли сте се какво е значението и обяснението на думата тембър? Независимо, като напреднали или начинаещи музиканти, сме сигурни, че отговорът е да. За да..
29 авг. Музиката, като форма на комуникация
Милчев Добромир 0 1165
Общуването играе жизненоважна роля в човешкия живот, тъй като това е единственият начин хората да работят заедно и ефективно върху всичко. Съдържанието на комуникацията може да бъде факти, концепции, ..
29 авг. Музика и работа - ръка за ръка?
Милчев Добромир 0 914
Всички обичаме музиката. Тя е неизменна част от нашето ежедневие. Днес ще се съсредоточим върху идеята да слушаме музика на работното място. Наистина ли е толкова препоръчително? Нека да разберем.... ..
29 авг. Няколко съвета при покупка на музикални инструменти онлайн
Милчев Добромир 0 1063
Онлайн търговията не се нуждае от въведение. Тя се разпространи бързо по целия свят и потребителите в днешно време купуват почти всичко и всичко онлайн. По същия начин, музикални инструменти могат д..
Показва 1 до 8 от 14 (2 страници)
С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!