Блог за музикални инструменти и апаратура | muzikalenmagazin.bg
КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

Блог

05 Mar Музикални инструменти и оборудване, което използват световните звезди
mupcku 0 218
Месецът на жената дойде, а с него и дежурните въпроси: Как да изненадаме любимата. Някои жени пък твърдо застават зад идеята да не чакат своите подаръци, а да си ги осигурят сами. Независимо дали обич..
22 Nov Как да изберем подходяща цигулка?
mupcku 0 1180
В тази статия,ще ви дадем съвети при закупуването на цигулка,за да можете да направите правилният избор. Макар, че най-често цигулката създава представа за деликатен и красив оркестров инструмент и о..
30 Oct Видове тонколони,техните конфигурации и спецификации
kotev 0 618
Една от най-видимите и със сигурност най-чуваемите части на озвучителната система са тонколоните. Те приемат изпратените към тях електрически сигнали и ги преобразуват в акустична енергия (звукови въл..
29 Aug Основни елементи на музиката
mupcku 0 744
Чували ли сте някога думата метрум? А замисляли ли сте се какво е значението и обяснението на думата тембър? Независимо, като напреднали или начинаещи музиканти, сме сигурни, че отговорът е да. За да..
29 Aug Музиката, като форма на комуникация
mupcku 0 442
Общуването играе жизненоважна роля в човешкия живот, тъй като това е единственият начин хората да работят заедно и ефективно върху всичко. Съдържанието на комуникацията може да бъде факти, концепции, ..
29 Aug Музика и работа - ръка за ръка?
mupcku 0 344
Всички обичаме музиката. Тя е неизменна част от нашето ежедневие. Днес ще се съсредоточим върху идеята да слушаме музика на работното място. Наистина ли е толкова препоръчително? Нека да разберем.... ..
29 Aug Няколко съвета при покупка на музикални инструменти онлайн
mupcku 0 421
Онлайн търговията не се нуждае от въведение. Тя се разпространи бързо по целия свят и потребителите в днешно време купуват почти всичко и всичко онлайн. По същия начин, музикални инструменти могат д..
16 Aug Различните типове микрофони и тяхното предназначение
mupcku 0 1083
Тази статия ще ви помогне да разберете какви са основните видове микрофони, които се използват в музиката, както на живо, така и в студиа и за какво обикновено се използва всеки различен тип микрофон,..
Показва 1 до 8 от 13 (2 страници)