КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

Блог

05 март Музикални инструменти и оборудване, което използват световните звезди
mupcku 0 461
Месецът на жената дойде, а с него и дежурните въпроси: Как да изненадаме любимата. Някои жени пък твърдо застават зад идеята да не чакат своите подаръци, а да си ги осигурят сами. Независимо дали обич..
22 ноем. Как да изберем подходяща цигулка?
mupcku 0 1479
В тази статия,ще ви дадем съвети при закупуването на цигулка,за да можете да направите правилният избор. Макар, че най-често цигулката създава представа за деликатен и красив оркестров инструмент и о..
30 окт. Видове тонколони,техните конфигурации и спецификации
kotev 0 863
Една от най-видимите и със сигурност най-чуваемите части на озвучителната система са тонколоните. Те приемат изпратените към тях електрически сигнали и ги преобразуват в акустична енергия (звукови въл..
29 авг. Основни елементи на музиката
mupcku 0 993
Чували ли сте някога думата метрум? А замисляли ли сте се какво е значението и обяснението на думата тембър? Независимо, като напреднали или начинаещи музиканти, сме сигурни, че отговорът е да. За да..
29 авг. Музиката, като форма на комуникация
mupcku 0 723
Общуването играе жизненоважна роля в човешкия живот, тъй като това е единственият начин хората да работят заедно и ефективно върху всичко. Съдържанието на комуникацията може да бъде факти, концепции, ..
29 авг. Музика и работа - ръка за ръка?
mupcku 0 533
Всички обичаме музиката. Тя е неизменна част от нашето ежедневие. Днес ще се съсредоточим върху идеята да слушаме музика на работното място. Наистина ли е толкова препоръчително? Нека да разберем.... ..
29 авг. Няколко съвета при покупка на музикални инструменти онлайн
mupcku 0 622
Онлайн търговията не се нуждае от въведение. Тя се разпространи бързо по целия свят и потребителите в днешно време купуват почти всичко и всичко онлайн. По същия начин, музикални инструменти могат д..
16 авг. Различните типове микрофони и тяхното предназначение
mupcku 0 1296
Тази статия ще ви помогне да разберете какви са основните видове микрофони, които се използват в музиката, както на живо, така и в студиа и за какво обикновено се използва всеки различен тип микрофон,..
Показва 1 до 8 от 13 (2 страници)