Категории
Вашата кошница

Behringer UO300

Behringer UO300
Behringer UO300
Behringer UO300
Behringer UO300
Behringer UO300
Behringer UO300

УЛТРА ОКТАВEР BEHRINGER UO300

Широко известно е, че има голяма сила в числата. ULTRA OCTAVER UO300 подкрепя вашия звук с добавена мускулатура, генерирайки ноти с една и две октави под това, което свирите. Резултатът е мощен, с дълбоко, богато въздействие, което е възможно само когато линиите на китара и бас са съединени в едно. Искате ли да свирите бас линии с китарата си? Искате ли да свирите реплики, подобни на синтезатор, с добавяне на малко ефект с вашата китара или бас? Зашеметяващият UO300 ще съживи вашите мечти.

Лесна употреба

Първо, използвайте специалния контрол за обхват, за да посочите дали искате да добавите към високите, средните или ниските честоти, след което наберете количеството на оригиналния си звук с копчето Direct. И накрая, увеличете контролите OCT 1 и OCT 2, за да добавите по-ниските октави. Сега се насладете на обожанието на феновете си.

Не само за китара

UO300 не е просто чудесен за удебеляване на китарни рифове – той може да добави невероятно допълнение към клавиатурите и баса! Състоянието на светодиода ви казва кога UO300 Stomp Box работи по своята магия, а превключвателят за включване/изключване поддържа превъзходен интегритет на сигнала в режим на байпас. Можете да захранвате UO300 или с 9 V батерия, или с нашето PSU-SB DC захранване (не е включено в комплекта).

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Behringer UO300
  • Наличност: В наличност
  • Модел: UO300
62.00лв.

Свързани продукти