ALESIS | muzikalenmagazin.bg
КАТЕГОРИИ
Your Cart

С използването на този сайт Вие се съгласявате с политиката за използване на "Бисквитки"!

ALESIS

Марка: ALESIS
Това е, начинът по който изглежда свободата!MicLink Wireless се стреми да възприеме сложността, разочарованието и разходите свързани с традиционните безжични системи - създавайки гъвкаво решение "всичко в едно", което ви дава свободата да използвате безжично всеки динамичен микрофон по ваш избор.Чет..
157.25лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Alesis революционизира музикалната индустрия отново и отново със своя новаторски студиен запис, електронни перкусии, клавиатури и звук на живо. Тяхната страст към иновации е несравнима и те са посветени на създаването на съоръжения, които дават възможност на музиканти, продуценти и инженери на всички нива на умения да разгърнат пълния си творчески потенциал у дома, на сцената и в студиото.

Необходими са повече от проектиране, производство и продажба на цифрови, аналогови, полупроводникови и преобразуващи технологии, за да изпълнят мечтите на музиканти, продуценти и аудио инженери. Това придава незабравими музикални преживявания. Опитът може да варира. От нещо много елементарно, колкото концерт в местния клуб, записан на Alesis iMultiMix 8 USB, или толкова познато, като репетиция на Alesis DM5 Pro Kit в сутерена или толкова запомнящо се, като Rock Tour, записано на изпитания Alesis ADAT ,

 

Ако има една тайна за нашата трайна марка и страстта, която възпламеняваме при музиканти, производители и инженери, това е, че ние доставяме този опит, а не просто колекция от продукти и услуги. Ние сме посветени на вдъхновяването на музикалното творчество и развиването на музикални преживявания за всички наши заинтересовани страни - клиенти, служители, партньори, доставчици и цялостната музикална общност. Това е, което отличава Alesis от тълпата и защо нашата марка продължава да бъде на върха на професионалната аудио и музикална технология.

 

Макар, че нашите продукти варират от клавиатури, синтезатори, записващи устройства с твърд диск, устройства за запис и възпроизвеждане на iPod, електронни барабани, миксери, сигнални процесори, устройства за ефекти, усилватели и високоговорители, едно нещо остава последователно; нашата страст за вдъхновение на музикалното творчество и иновации чрез нови технологии.