Категории
Вашата кошница

За нас

Какво е muzikalenmagazin.bg?

Muzikalenmagazin.bg е онлайн магазин, който предоставя богат избор на музикални инструменти, музикална апаратура за озвучаване, музикално оборудване и различни видове музикални аксесоари,  с възможност да бъдат закупени онлайн, чрез различни методи на плащане и възможности за доставка. 

Независимо дали сте професионално практикуващ музикант или тепърва започвате да свирите, независимо дали търсите инструмент за дете, приятел или имате нужда от професионално музикално озвучаване или апаратура,  при нас ще намерите всичко необходимо, за да направите музиката незабравима част от вашето ежедневие!

Акустични, класичеси и електрически китари, електронни и акустични барабани, синтезатори, аранжори, цигулки, активни и пасивни тонколони, смесителни пултове, усилватели, безжични микрофони и много  други музикални продукти са част от нашето портфолио, а световно известните и утвърдени марки които предлагаме, гарантират за качеството и произхода на нашите продукти!

Част от марките, на които може да откриете продукти в нашия сайт са KORG, Mackie, RCF, SHURE, AKG, M-audio, Kurzweil, Nord, CASIO, Dynacord, YAMAHA, Pearl, Rode, SoundCraft и други. Пълният списък с производители може да намерите в страницата с нашите марки.


Кой стои зад muzikalenmagazin.bg?

Muzikalenmagazin.bg е сбъдната мечта на своите създатели. Началото на проекта датира отпреди повече от 5 години. 

Персоналът на магазина се състои от опитни музиканти, които не са просто търговци, а хора, които разбират от детайлите на работата и нуждите на музикантите, като са готови да ви помогнат да направите правилния избор!

Ежедневно нашите служители обновяват и допълват информацията в онлайн магазина, за да бъде винаги актуална и изчерпателна. Наши партньори са официалните вносители за страната на много от известните марки за музикални инструменти и апаратура, които споменахме по-горе.


Какво ни отличава?

Muzikalenmagazin.bg има за цел да ви предложи максимално богат избор на музикални продукти, музикални инструменти и аксесоари.

30-дневният тестови период е гаранция за това, че дори да се откажете от направената покупка или просто промените решението си, ще имате достатъчно време да замените вашия музикален инструмент с друг.

От първа ръка знаем, колко силна е тръпката, когато настъпи момента, за закупуване на нов инструмент, за това качественото обслужване и онлайн консултациите са наш приоритет! Задайте вашите въпроси чрез нашия онлайн чат, email, телефон, viber или skype, за да 

Предлагаме Ви да закупите любимата музикална екипировка и на изплащане. Онлайн, лесно, с одобрение до 15 минути. Гъвкавите лизингови схеми, ниската лихва от 1% на месец и избора на кредиторска фирма, ще съкратят неусетно пътя към вашето ново музикално изживяване!

Онлайн системата ни предоставя възможност за бързо и лесно разглеждане и сравняване на характеристиките на музикалните инструменти и оборудване в сайта, като правенето на поръчка е много улеснено. Адаптивния дизайн на сайта ви позволява да боравите с него еднакво добре на всякакъв вид смарт устройства.

Бързата и безплатна доставка (за поръчки над 200лв.), подаръците към поръчката и бъдещите отстъпки, от които ще имате възможност да се възползвате, са част от добавената стойност, която получавате при пазаруване от muzikalenmagazin.bg.

Възползвайте се и от различните начини на плащане, които сме интегрирали за Вашето удобство - плащане по банков път, с кредитна/дебитна карта, при доставка, чрез PayPal и  Време е да се убедите сами!